Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt a világgal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a világgal?

Figyelt kérdés
Mi van most 14 éves vagyok 2 éve kezdtem el csajozni akkoriban minden jol ment amugy gyurtam is de a napokban lelépett a csajom és elég rosz paszban volta odajött egy kis hurkapálca gyerek gyerek aki rozsaszin pólót hord meg ijenek aztán beszolt valamit én meg adtam neki egy öklöst a szeme alá erre a csajok odajönnek és elkezdik sajnálni a gyereket meg dicsérgetni hogy ügyes én meg csak nézek de mondom magamban azelött én lettem volna akit a csajok dicsérnek mert lecsaptam a srácot mostmeg...... szoval ti is tapasztaljátok ezt? Ha valakinek van kedve eröl beszélni irjon privibe.
2015. szept. 15. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egy ostoba, buta gorilla voltál, aki csak megvetni lehet. Ha van igazság akkor mostantól minden csaj elkerül és egyiknek sem nyomorítod meg az életét. Jó lenne továbbá, ha felhagynál a random emberek leütésével, mert kábé pár hónap és börtönben gyúrhatsz tovább, hülyegyerek
2015. szept. 15. 20:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a negativ véleményét valószinüleg nem fogom abbahagyni csak nem ijen nyomikkal fogom fojtatni hanem a klubbommalamiben vagyok
2015. szept. 15. 21:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Szóval minecraftban használod a gyúrós modot. Mesélj még
2015. szept. 15. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
ijen, gratulálok ezzel elszomorítottál egy nyelvtan tanárt
2015. szept. 15. 21:38
 15/16 anonim válasza:
A klubbodnak meseljed a verekedős sztorijaidat... Meg ird le a nyelvtan tanarodnak a sztorit... Es akkor kérdezem én... Mi történt a világgal?
2015. szept. 15. 21:49
 16/16 Leotekkenfan válasza:

14 évesen ahelyett hogy "gyurnal" a helyesírást, is gyakorolhatnád.

a kérdésedre meg annyit hogy szerintem egy utolsó paraszt vagy, és ne csodálkozz ha ezentúl egy lány se áll szóba veled. ( Nem hogy lány, de még én úgy hogy fiú vagyok se állnék szóba veled...)

2015. szept. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!