Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyünk nagyon jóba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyünk nagyon jóba?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik,olyan jól néz ki,hogy bele vagyok bolondulva!Egy suliba járunk,meg minden nap edzésen is találkozunk! Szoktunk beszélgetni,csak az a baj,hogy én még csak 12 éves vagyok,ő meg már 14.Inkább a saját korosztálya érdekli!Sajnos jövőre elmegy a suliból,mert már nyolcadikos.De addig szeretném,ha jobban odafigyelne rá. 12/L

2015. szept. 14. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Beszelgess vele, jobbat nemtudok.

Bocsi az ekezetekert.

2015. szept. 14. 18:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem próbálj meg közelebb kerülni hozzá! Mert ha jövőre elmegy, lehet már nem találkoztok. Sok sikert! :) 15/L
2015. szept. 14. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!