Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmegy, mit adjak neki?
Figyelt kérdés
Barátom nemsokára elutazik katonaságba, ezért arra gondoltam adnék neki valamit, azért, hogy ott legyen vele mindig, emlékeztesse rá. Gondoltam jó lenne egy személyes dolgot adni, ami az enyém, de nem tudom mi legyen az.. Van ötletetek?2015. szept. 12. 17:08
2/4 anonim válasza:
"Barátom nemsokára elutazik katonaságba" -RA.
Hát párod, vagy fiú haverod, mert az írásodból nem derül ki, ha párod akkor egy közös képet keretbe, ha haverod akkor valami közös emléket felidéző tárgyat.
3/4 A kérdező kommentje:
Elnézést, párom.
2015. szept. 12. 17:10
4/4 anonim válasza:
Viccen kívül ismerek egy párt, a férje kint dolgozik külföldön, a nő egy bugyit adott neki, így esténként ránéz és eszébe jut a nő. xD
Adhatsz valami személyes tárgyat is, de nem muszáj lehet mondjuk egy kis keretben egy közös kép, vagy valami amiről te eszébe jutsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!