Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék barátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretnék barátot találni. Tényleg nagyon kellene. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Eléggé magányos vagyok mostanában. Nagyon vágyok egy társra. Tudom, fiatal vagyok még, de higgyétek el, érett vagyok egy normális kapcsolatra. Mit tehetnék? Hogyan találhatnék magamnak barátot?

L (kort privátban írok)

2015. szept. 12. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a legrosszabb amit tehetsz, hogy görcsösen keresel. Hidd el, ha lazítasz és nem ezt akarod mindenkibe beleerőltetni és látni, akkor sokkal hamarabb szembe jön veled, mint a beteges vágyódással. Vágyhatsz rá, nem azt mondom. De sodródj az árral, légy nyitott és a sors majd hozza neked a tapasztalatokat.:)
2015. szept. 12. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Meg hát! f.
2015. szept. 12. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Valóban akkor találni a legkönnyebben, mikor az ember nem is keresi. F
2015. szept. 12. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Próbálj kikapcsolni és nem csak erre koncentrálni. Egyszer csak közel kerül hozzád valaki és majd alakul. Csak ne görcsösen akard. Ha fiatal vagy, akkor meg amúgy sem vagy lekésve semmiről. Sok sikert! ;)
2015. szept. 12. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, aki elmúlt kb 17 az simán felmeri vállalni a korát, de még egy 16 éves is, mivel ő is vágyhat társra. Szóval nem, nem vagy érett. Mivel egy érett ember felvállalná a korát, és tudná, hogy ráér a dologgal.
2015. szept. 12. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Állj ki a s... és várj. A türelem rózsát terem.
2015. szept. 12. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
mitcsinálj.. szűrd a sok privátot mer most kapsz belőle bőven:D
2015. szept. 12. 18:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös! Azért nem írtam kort, mert 18 alatt törölnék a kérdésem. Ezt tudhatnád.
2015. szept. 12. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Tini párkapcsolat témában 18 alatt törlik a kérdésed? xD

Van itt aki 12 évesen kérdez és írja a korát, nem hiszem, hogy egy 15-17 évesét törölnék.

2015. szept. 12. 18:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Én szexuális témában írtam, csak valahogy át rakta. Akkor jó. Tessék. 13 vagyok. És nem 16-17.
2015. szept. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!