Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik mindig így? (A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik mindig így? (A többi lent. )

Figyelt kérdés

Én nagyon sokszor voltam eddig szerelmes. De mindegyik vége csalódàs volt. (Évfolyamtàrsak voltak) Sosem tudtam ezt megemészteni, ameddig úgy döntöttem, hogy új emberekkel fogok ismerkedni az interneten. De ezt ne ugy értsétek, hogy nàllam jóval idosebbel beszélgetnék. Én szépen megvàlogatom kivel àllok szóba, ha neten vagyok.

Teljesen meglepett, mikor elso fiu akivel beszelgettem, mar nehàny nap múlva azt mondta komoly hangvétellel, hogy szeret engem. Ez nekem új dolog volt, mert ezt eddig senki se mondta nekem. Sajnos elutasìtottam, mert hàt nem is ismerem.

Következő fiú akivel beszelgettem mar az első napokban így bókólt: szép vagy, aranyos vagy. Ezt se mondta még nekem senki. Nem is tartom magam se aranyosnak se szépnek.

Aztán hónapokkal később ugy éreztem, mintha szeretném őt. De nem akartam elmondani, mert féltem hogy őt is el fogom veszíteni ezt a szép barátságunkat, hogy ő is el fog utasítani, és hogy válaszok nélkul ott fog hagyni.

Elmondtam neki. Csodák csodájára erre ő is ugyanezt érezte... én még soha nem voltam ennyire boldog, mint akkor.

Aztán...

Egyik nap bejelentette, hogy van barátnője.

Szinte ott törtem darabokra, elhitettem magammal, hogy én vagyok az oka ennek. Azt mondtam neki, hogy semmi baj. Még érdeklődtem is a lany utan... arra jöttem rá, hogy mindvégig hazudott nekem. Minden egyes szava hazugság volt. Én meg szerelmes szívvel elhittem neki...

Miért? Mi lehet olyan rossz bennem hogy mindenki otthagy, mint egy koszos rongyot?

Bocsánat a hibákért, de telefonon pötyögni nem a legjobb választás.

15/L

2015. szept. 12. 10:49
 1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz nincs benned. Ez az utolsó sztori eléggé roaaz érzés lehetett, de értékeld magad többre! Az a srác vágott át téged! Még ha nem is kéred számon hogy miért tette, nem kéne annyit mondani hogy jó rendben van. Persze a te korodban(ne vedd sértésnek) kevés az érett érzelmileg fejlett fiú. Még bőven ráérsz találni egy hozzád való tisztességes fiút :)18/F
2015. szept. 12. 11:05
 2/3 anonim válasza:

Nekem sem mondta eddig egy lany se hogy : Szep , Aranyos , Kedves , ... meg ilyeneket hogy: szeretlek, hianyzol ....

Es igen tudom , hogy milyen erzes .( Nagyon rossz ).

A masik meg az amit az elso vaszolo mondott : 15 eves vagy , nagyon fiatal ., meg boven raersz pasizni .....

Es amin erdemes lenne elgondolkodni az az , hogy : Egy 15 eves lany/fiu ilyen korban mi a fenet akar csinalni ? Dugni akar , mert kanos ? Szerintem csak ez a valasz jon szoba :)

2015. szept. 12. 11:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem, Nem azt akarja 15 eves.

Szerelemrol van szo, es nem ribiskedesrol

2015. szept. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!