Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti hogy alltok az onbizalomhianyos duci lamyokhoz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 20:02
1/7 anonim válasza:
kaphat ugyanolyan önbizalom hiányos duci fiútb
2/7 anonim válasza:
a ducival nincs baj se azöbh sal de a dagadékokat nem kedvelem se a lóbaszókat
3/7 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a duci lányok egyáltalán. Ha van valakin pár kiló felesleg, az még elfogadható, de nem egy hordót szeretnék barátnőnek.
4/7 anonim válasza:
Ha már válazoltok akkor leírjátok pls hogy számotokra hány kiló a dagadék? (Cm-hez számítva)
5/7 anonim válasza:
Szerintem tök értelmetlen kilókkal, centikkel dobálózni. Én 60 kg vagyok, átlagos alkatú, 173 centi, egy osztálytársam 166 centi, és 59 kg. A különbség annyi, hogy rajta egy deka zsír sincs, mert élsportoló, szóval kb olyan alkat, mint én :D
6/7 anonim válasza:
Semlegesen..nekem nem kéne, de biztos talál magának való fiút..
7/7 A kérdező kommentje:
csak kivncsisagbol kerdeztem:) em is ilyen lany vagyok es van egy helyes normal alkatu baratom:)
2015. szept. 9. 04:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!