Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ducin is lehet majd barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducin is lehet majd barátom? (több lent)

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 159 cm, és 70 kg. Tudom hogy túlsúlyos vagyok, de szeretek sportolni, szoktam is rendszeresen. (kosarazni is fogok). Igazából próbálok fogyni (leginkább magamért) Sajnos a fölösleg a hasamra megy (nem vagyok terhesnő méret), de nincsenek hurkáim meg ilyenek... A kérdés az lenne, hogy szerintetek van valamennyi esélyem a fiúknál?

Ismerőseim szerint szuper a személyiségem, és az arcom is nagyon szép... De mostanság ez elég? :O

2015. szept. 7. 21:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet simán, ismerősömnek is testes barátnője van, és ahogy észrevettem egyébként eléggé odavannak érte a lányok.
2015. szept. 7. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem ha a személyiséged tetszik, minden mást eltudok fogani, főleg úgy, hogy énsem vagyok izmos.
2015. szept. 7. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam van ha írsz
2015. szept. 7. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Én járok edzeni, de nekem is tetszenél... ha pár évvel fiatalabb lennék.
2015. szept. 7. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet :) En 15 evesen 165cm es 75 kilo voltam akkor ismertem meg a baratom azota fogytam meg, atlag sulyos 70-72 kozott mozog. Most akarok majd 66-68ra lefogyni. A lenyeg,hogy ha szep vagy es lebilincselo a szemelyiseged barmikor lehet baratod, nehezebben mint egy vekony lanynak De aki nem a kulsosegekre megy annal befuto vagy.

18/L

2015. szept. 8. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy idősebb pasinak tutira bejössz!
2015. szept. 8. 08:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Haverom 16 éves él hal az alacsony duci csajokért! :D

Szóval ne aggódj! Sok hozza hasonló stílusú fiú van még.

2015. szept. 8. 19:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!^^
2015. szept. 8. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! :-) Nekem általában a duci lányok bejönnek, ha szép az arcuk és normálisan lehet velük beszélgetni. Küldesz képet? :-D Akkor megmondom, hogy elég e.
2015. okt. 5. 03:25
 10/10 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a duci lányok és szerintem sokan vannak rajtam kívül így. :)
2015. nov. 24. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!