Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi miért félénk, miért nem mer kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Vgay egyszerűen rá mosolyogni a lányra aki tetszik neki? Nézni, megfordulni utána meg ilyesmit szokott, de még nem köszönt, nem írt, nem mosolygott. Pedig amikor a szemébe nézek látom, hogy tetszek neki.2015. szept. 7. 19:56
1/6 anonim válasza:
Erről az egészről az általános iskolai gyerekek tehetnek.
Ott mindenbizonnyal olyan dolgok voltak hogy: Nem keresték a lányok, elutasították, kitagadták az osztálytársai, piszkálták... Stb...
Egyébként én sem merek vissza mosolyogni mert nem tudom hogy miért mosolyog rám. :(
2/6 anonim válasza:
Bocsánat #1 vagyok.
Hozzáteszem hogy nekem még a mostani középiskolás osztályom ia rombolja az önbizalmamat ezért nem merek.
3/6 anonim válasza:
Szülők (esetemben), óvodai/általános iskolai kiközösítés, vagy csak szimplán rossz élmények. Elég rossz így felnőni. De ha egy lány már nagyon tetszene szerintem odamennék hozza, feltéve ha nem az osztálytársam.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk osztálytársak, és elég jó körülmények között van szerintem. Csak szerintem nem volt barátnője?!
2015. szept. 7. 20:19
5/6 Quasar07 válasza:
Ugyanez van velem is... többször is visszautasítottam egy fiút, de most fordult a kocka mert tetszik nekem, de már nem mer / nem akar lépni.. szóval eléggé elrontottam a dolgokat..
6/6 anonim válasza:
mert ronda, mint én a srác
én is ha tudnám, hogy helyyes vagyok mernék flörtöln a csjaokkal,de így elbújok és igyekszem észrevétlen maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!