Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi miért félénk, miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi miért félénk, miért nem mer kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Vgay egyszerűen rá mosolyogni a lányra aki tetszik neki? Nézni, megfordulni utána meg ilyesmit szokott, de még nem köszönt, nem írt, nem mosolygott. Pedig amikor a szemébe nézek látom, hogy tetszek neki.
2015. szept. 7. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Erről az egészről az általános iskolai gyerekek tehetnek.

Ott mindenbizonnyal olyan dolgok voltak hogy: Nem keresték a lányok, elutasították, kitagadták az osztálytársai, piszkálták... Stb...

Egyébként én sem merek vissza mosolyogni mert nem tudom hogy miért mosolyog rám. :(

2015. szept. 7. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat #1 vagyok.

Hozzáteszem hogy nekem még a mostani középiskolás osztályom ia rombolja az önbizalmamat ezért nem merek.

2015. szept. 7. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Szülők (esetemben), óvodai/általános iskolai kiközösítés, vagy csak szimplán rossz élmények. Elég rossz így felnőni. De ha egy lány már nagyon tetszene szerintem odamennék hozza, feltéve ha nem az osztálytársam.
2015. szept. 7. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk osztálytársak, és elég jó körülmények között van szerintem. Csak szerintem nem volt barátnője?!
2015. szept. 7. 20:19
 5/6 Quasar07 ***** válasza:
Ugyanez van velem is... többször is visszautasítottam egy fiút, de most fordult a kocka mert tetszik nekem, de már nem mer / nem akar lépni.. szóval eléggé elrontottam a dolgokat..
2015. szept. 7. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:

mert ronda, mint én a srác

én is ha tudnám, hogy helyyes vagyok mernék flörtöln a csjaokkal,de így elbújok és igyekszem észrevétlen maradni

2015. szept. 7. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!