Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
9-es....én csak a hasáról beszéltem nem a srácról..:P
12/17 anonim válasza:
9-es ettől miért lenne k**va? A hasára mondta,hogy bejön nem magára a srácra.
14/17 anonim válasza:
A köldököd, már megbocsájts, de úgy néz ki mint egy végbélnyílás. Nem trollkodni szerettem volna ezzel, de így gondolom.
15/17 anonim válasza:
Azoknak üzenném akik rühellik a pávákat: Semmivel, de semmivel nem vagytok jobbak náluk. Pont azt szajkózzátok, hogy lenézik a csúnya embereket, mikor még nem is ismerik. És ti mit csináltok? Ha egy gyereknek már páva haja van, akkor az már tuti olyan bunkó, egoista, flegma.. közben tök normális lehet, de ti esélyt nem adtok neki, CSAK AZÉRT MERT ÚGY HORDJA A HAJÁT
Ugyanúgy előítéleteitek vannak, észre kéne venni magatokat.
Szegény srác kiírt egy kérdést a LÁNYOK felé, hogy véleményezzék a hasát. Erre ti elkezditek pávázni, kötekedni vele? közben egyetlenegy kérdése volt a lányok felé?
16/17 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor a lányok pushupot vesznek, előrenyomják a mellkasukat, és akkor most micsoda mellük van...
17/17 anonim válasza:
Ha már kioktattad szegény nyolcast, hadd kössek én is beléd. :D Az írásjelek (pl.: pont illetve vessző) után kell ütni egy szóközt is, mielőtt elkezdenéd a másik szót beírni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!