Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
ugyan nem vagyok lány, de a tipikus 60 kilós gebe kategóriájába tartozol, aki azt hiszi izmos, mert kockás a hara. a kockás has az alacsony testzsírszázalék jele, nem az izmosságé.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszi,ez is egy vélemény.Csak azt szeretném megtudni,hogy te miből gondolod azt,hogy én izmosnak tartom magam?;)
2015. szept. 7. 18:16
4/17 anonim válasza:
A nyakad úgy be van esve hogy rá tudnék markolni a csontra :D
5/17 anonim válasza:
Az a köldök elég furán néz ki,de amúgy nem rossz:DD Mellesleg mintha láttam már volna ezt a képet itt gyakorin...
6/17 A kérdező kommentje:
Nem,nincs mellé páwahaj.Köszi,hogy egy kép alapján elítéltek,holott az itteniek többsége azt hajtogatja,hogy nem csak a külső a fontos,hanem a belső értékek is fontosak.Nyilvánvalóan eme kép alapján már meg is ismertetek.
2015. szept. 7. 18:21
8/17 anonim válasza:
Ember irtál magadról milyen vagy ha csak azt akkard hallni hogy milyen jó kockahasadvan akkor ilyeneket kapsz enyi
9/17 anonim válasza:
Hop kurwa veszély!!!!
Azt mondja neki bejön xd a fejét nem is láttad
10/17 A kérdező kommentje:
Kedves 8/8,figyelmedbe ajánlanék egy Magyar Helyesírás kéziszótárat.Rád férne.;)
2015. szept. 7. 18:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!