Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna?
Titeket zavarna ha egy csaj spontán (aki elég komoly párkapcsoaltban van, és szereti a párját) odamenne hozzátok és megkérdezné hogy végig símithat-e a kigyúrt felső testeteken?
Azt hiszem túl sok könyvet olvastam. :3
18/L
:DDD
Az utolsó kommentelőnek üzenem hogy legyen egy kis önbizalom, nekem sincs sok de azért, na!
Ha nincs sörhasad akkor tökéletes :D
Mellesleg az utcán edzöktől kérdezném meg akik direkt h folyathassák a nyálukat a lányok félmeztelenűl edzenek és eléggé látszik kinek van olyan teste, amelyiket megszeretném simizni :DD
kort esetleg kérhetek? :D
Jól van akkor ezek szerint ugy menjek oda hé figyu jelentkezzen aki szingli és akkor már bizti, hogy megtehetem, "ezt a nagyon fontos feladatot" de mivel nem reménykedem nagyon benne hogy ezeknek eszük is van, így szerintem ez se számítani pedig ha valakinek a barátnője ezt végig nézné szerintem eléggé gázos lenne a szitu..
Sportolok, de a genetikámból adódóan nagyon vékony testalkatú vagyok. Én így szeretem magam :) 5-ös voltam.
Hogy a kérdésre is válaszoljak érdemben, nem zavarna, csak nagyon meglepődnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!