Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk?! 170 cm vagyok es 58 kg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk?! 170 cm vagyok es 58 kg vagyok. Nem az a nagyon vekony fajta hanem olyan normalis.

Figyelt kérdés
10 eve sportolok rendeszeresen szoval viszonylag izmosnak mondhatom magam.Eleg extra fenekem van szoval egy picit nagyobb a normalisnal de eleg kerek, viszont a melleim eleg kicsik. Ez nagyon nagyon nagy hatrany vagy eppenseggel nem visszataszito/gaz? Vagy nektek mi a velemenyetek errol? 16/L
2015. szept. 5. 21:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat az elejen a ket "vagyokert".Elirtam:)
2015. szept. 5. 21:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmi problémám azzal ahogyan kinézhetsz, szeretem a sportos lányokat, akik tesznek magukért.
2015. szept. 5. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem egyáltalán nem hátrány, és nem is visszataszító.
2015. szept. 5. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
én már ez alapján is megdöngetnélek, minden létező testnyíláson. És szerintem más is így van vele.
2015. szept. 5. 21:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én megismernélek, ha lehetséges és ha Te is szeretnéd! :)
2015. szept. 5. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen jo. :)
2015. szept. 5. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Kábé 10 centivel vagyok magasabb nálad. Nem az a nagyon magas fajta, hanem olyan normális. :3

Ennyi alapján szép lehetsz, bár az arcodtól sokat függhet még az összkép. Szóval ha küldenél egy képet, nem bánnám. Sőt, szívesen meg is ismernélek :)

2015. szept. 5. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
ÁLoMTEST!
2015. szept. 5. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Dugnálak
2015. szept. 6. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Látni kell, de én azt mondom, hogy vékony test nem szép nagy fenékkel és mellel, legalábbis nekem nem tetszik. Tehát nálam nem gond a kis mell

Konkrét véleményt sajnos nem tudok adni kép nélkül, de leírtak alapján nem hangzik rosszul. Igazság szerint pedig nem tudom xD

2015. szept. 7. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!