Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kit szerettek jobban?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kit szerettek jobban? Thort vagy Lokit?

Figyelt kérdés
És a való életben Christ vagy Tomot szeretitek jobban?

2015. szept. 4. 23:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
40%

Chris <3

Ő egy " igazi férfi ". Nem tetteti magát, nem nyálas, nem erőltetett, elképesztően jó színész és a legjobb pasi akit életemben láttam. És nem mellesleg nagyon nagyon jóképű. Nincs róla sok beállított " sexi " kép. Nem olyan, akinek mindegy hogy milyen nővel, csak legyen kapcsolata.

Tom se az utolsó de Chris Hemsworth verhetetlen.

2015. okt. 25. 17:20
 32/36 A kérdező kommentje:
Na végre valaki! :D
2015. okt. 25. 18:42
 33/36 anonim válasza:
87%
Loki!😍😍😍
2016. jan. 31. 15:31
 34/36 anonim ***** válasza:
82%

Egyértelműen Lokiiiiiii!! Nagyon király! A Thor 1 után megkérdezték tőlem hogy hogy tetszett a film. Én ezt feleltem:

-Ja, hát Loki király volt, az a folyton félmeztelen Barbie-pasi, aki annyit szerepelt, nem tudom, hogy ki volt.

Xd

2016. júl. 10. 00:57
 35/36 anonim válasza:
100%

Mindkettőjüket nagyon szeretem, de ahogy jobban utánanéztem Lokinak (korábban nem érdekelt a karakter, azért kerestem mostanában rá, mert érdekelt miért szeretik annyian) jobban megszerettem őt. Nem azt mondom, hogy Thor nem lenne jó karakter, de Loki kis csínyjei elképesztőek, valamint imádtam amikor felhúzta magát a Ragnarok elején.

Magát a színészt is nagyon szeretem, de ugyanúgy, mint Christ. Mindketten hihetetlenül jófejek, Chris szerintem nagyon menő, Tom meg nagyon aranyos tud lenni sokszor. Szóval mindkettőjüket szeretem.

2018. jan. 28. 19:52
 36/36 anonim válasza:
100%

Én is jobban szeretem Lokit. Az életben is inkább Tom de Chris se rossz. Csak valahogy megfogott Loki is a karakterével és mindig neki szurkolok (ahogy gondolom egy csomó mindenki :D).

Ugye most (hát még van addig sok idő de kivárjuk) jön ki a Loki című sorozat és na az valami nagyon jó lesz. Bár azért sajnálom, hogy (SPOILER)

Loki mostani énje meghalt(gondolom arról lesz majd a sorozat, hogy a régi énje elteleportált a tesseracttal).

2019. máj. 6. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!