Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pista19 kérdése:

Nem érdeklem már?

Figyelt kérdés

Egy csajjal irogattam már 3 hétig.(Osztály társam)

Nagyon úgy tünt, hogy bejövök neki...Mindig rám irt 3 hétig?! talán. Na a helyzet az, hogy elkezdett ilyen egy szavas válaszokat adni amit ezelött soha se csinált nagyon. És ha vissza is irok neki valamit akkor általába csak smileykat ir vissza amit ezelött nem nagyon csinált.pl blabla -ő :D :D :D:D :D:

De ezt is kb 20-30 rá mikor tudom, hogy egy mobil kocka. Kb 2x csinálta ezt a smileys választ erre nem volt mit irjak ezért hagytam a pi***. Másnap is ez csinálta ekkor is ő irt rám.Az óta nem irtam rá és ő se irt. Ez azt jelenti, hogy most már leszar? Ezelött nem ilyen volt... rendesen tudtunk beszélgetni.

Kérlek irjátok le a véleményeteket.

2015. szept. 4. 19:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a pocsék helyesirásért
2015. szept. 4. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet talált magának pasit :DD Ez engem is kur.vára idegesít mikor odanyögnek pár szót :DD
2015. szept. 4. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Kéne neki én irjak? mert igazat megmondva nagyon

hiányzik

2015. szept. 4. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem írnák rá a helyedre . Várd meg még meghiányzol neki és akkor ő keres téged .
2015. szept. 4. 20:35
 5/5 A kérdező kommentje:
gond az hogy hétfőn igy is úgyis találkozni fogok vele
2015. szept. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!