Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha én várom?
Rossz az ha várom hogy a lányok kezdeményezzenek?
Általános iskolában elvették teljesen az önbizalmamat.
Soha nem kezdeményeztem és mindig reménykedtem hogy majd egy lány megtalál.
Akartam én is kezdeményezni, de mindig beijedtem és tök természetes nekem már az hogy egyedül vagyok.
Ráadásul nem akarom zavarni őket a vonaton és az iskolában.
Máshová nem járok.
Szoktam olvasni hogy másoknak úgy lett barátnője hogy ő kereste a fiút.
De gondolom ők helyesek. Én nem tudom hogy az vagyok-e mert sosem kapok visszajelzést.
16/f
Nem vagy egyedül..
De én nem várom, mert tudom hogy úgyse jön hozzám senki..már én is megszoktam a magányt, de azért legalább neten próbálkozok, hátha..
18/F
Odamennék nagyon szivesen, de 9.-ben csináltam magamról egy képet amit most 1 év múlva néztem meg.
Hát eléggé...... Furcsán néztem ki rajta pedig tök normálisnak láttam magam és félek hogy most is ez a helyzet áll fent csak én nem látom magamon.
A másik rossz tényező hogy nem tudom azt hogy ő a népszerűeket szereti-e es ha en meg odamennék egy visszahúzódó fiú odamenne ráadásul nem is tetszem neki akkor eléggé rosszul érezném magamat hogy feltartottam szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!