Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerethettem? Vagy mi ez? 20F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerethettem? Vagy mi ez? 20F

Figyelt kérdés
Most jöttem haza gólyatáborból. Volt egy lány, már rögtön az elején megakadt a szemem rajta. Nagyon tetszett, érdekes az arcberendezése, nem az a cicalány típus, barátnős feelingje van nagyon. Ő 23 éves mellesleg, mint ez a tábor alatt kiderült. Az elején észrevettem, hogy rengeteget néz engem, egyértelmű jeleket küldött, nem lehet félreértelmezni. Sokszor ült le mellém a programoknál vagy elém, jött mellettem mikor sétáltunk. Gyűjtöttem az erőmet 2 napig, szenvedek, hogy legyen valami momentum, amikor beszélgethetek vele. De akkora egy szerencsétlenség vagyok, hogy nem volt merszem hozzá. Aztán kiderült, hogy barátja van elég régóta és nagyon jó a kapcsolatuk. Ezek után nagyon ritkán "szemeztem" vele, néha elkapta a tekintetünk egymást, de ezután nem éreztem erkölcsösnek a "szemjátékot". Hazajöttem, azóta is csak rá gondolok.. Életemben nem voltam még szerelmes, nagyon merem remélni, hogy semmi ilyen nincs most sem velem, mert ez elé reménytelen helyzetnek néz ki innentől kezdve. De így lényegében nem is beszéltem vele, látásból fogjuk egymást ismerni. Végre lett volna egy normális lány, aki megfelelt volna az én nagy igényeimnek(mert magamhoz képest nagyon az igényeim szerintem) és nagyon is tetszett és küldte is a jeleket, erre.. Még egy ilyen szerencsétlent a világon, mint én...
2015. szept. 1. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem szerettél bele,mert ez ahhoz kevés,de biztos van valami vonzalom iránta,viszont nehéz lesz túl tenned magad rajta,ha nem találsz egy hasonló lányt mint ő.Tapasztalatból beszélek!!
2015. szept. 1. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát hozzá hasonló kinézetűt fix, hogy nem fogok találni. Olyat sem, aki 3 évvel idősebb és én is bejövök neki egy szinten és eléggé egyéniségnek is nevezném őt.
2015. szept. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!