Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor, ha az egykori szerelmem utál?
Figyelt kérdés
Sziasztok :D
Röviden annyi, hogy volt egy éve egy lány, akivel úgy volt, hogy összejövünk, de egyik napról a másikra valamiért megutált, nem ír vissza nagyon, köszönni is alig.
Akkor pár hónap alatt elfelejtettem valamennyire, de ma első iskolanapon annyira jól nézett ki, most "sajnos" megint nagyon megtetszett, de tudom hogy úgy se lenne semmi. Ilyenkor mi lenne a legésszerűbb?
2015. szept. 1. 14:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld kideríteni, hogy mi lehetett az oka, amiért megutált.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de senki se tudja. :( még a legjobb barátnői se
2015. szept. 1. 14:40
3/6 anonim válasza:
Akkor vedd a bátorságot és kérdezd meg tőle!!
4/6 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már elég sokszor, és ettől csak még jobban megutált :D
2015. szept. 1. 17:32
5/6 anonim válasza:
Hallod, én a legjobb barátnőmmel vagyok így, vagyis ex legjobb barátnőmmel.:D Egyik napról a másikra elkezdtem nem bírni. Nem utálom, de kerülöm a kapcsolatunkat. Lehet, gondolkodott rajtad, és rájött valamire, amit eddig nem vett észre, és ezért. Na, érted.:DDDD
6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy ja, tuti valami ilyesmi, de azért elmondhatná/elmondhatta volna legalább hogy mi volt az, nem az hogy csak egyszerűen leszar :D
2015. szept. 1. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!