Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, akinek egy fiúnál nem alapkövetelmény az iPhone, meg az 1000 Fb like?
és ha nincs akkor veszel iphone-t meg összedobsz 1000 FB profilt? adjak kölcsön és robotot ami regisztrál? :D
am elég sok ilyen van, max te nem veszed észre őket :)
22F
16 éveset nem is fogsz találni, keresgélj 2-3 évvel idősebb lányok közt, náluk már kissé más az értékrend :) Persze ott is van aki azt nézi van-e air maxed, meg BP-s trikód, de jóval kevesebb. Meg ha látják hogy te ilyen komolyabb vagy, akkor komolyan is fognak venni. Sok sikert! :
21/F
Van :)
Sőt, nekem taszító a sok fb-ozás meg a sok fb like! Mert ez alapján nekem nem jó kép alakul ki egy fiúról.
iPhone meg nem érdekel. Legyen valami telója, hogy tudjunk egymással beszélni, ennyi.
Engem nem erdekel kinek mennyi a Facebook ismerose meg like-ja. Az Iphoneokat meg kimondottan nem szeretem.
18/L
Jelen! Tudod ebben a korosztályban elé sok a tinik**va aki csak az ilyen fijukra bukik. Én nem viselem el az ilyen urikölyköket. Sokkal jobbnak tartom azt aki letet van 30-40 likeja de emver nem egy
páva! :-)
14/l
Van még olyan fiú akinél nem alapkövetelmény a kerek s#gg meg a nagy mell és az agyonbarnított bőr?
Általánosítani lányok is tudnának ám;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!