Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a csajom mellé ülök a suliban?
Most leszünk 11-esek és a legjobb barátommal aki melett eddig ültem összevesztünk.. Kibékülésre holnapig nincs esély, és mivel mindenkinek megvan a "pára" ezért nekem csak ez a lehetöség marad (nem mintha bánnám:)).
Mivel ez az év már (legalábbis a vége) már számít ezèrt szeretnék odafigyelni. Bár én úgy érzem ezzel nem lesz gond, van bennem annyi tartás hogy nem csábulok el :) Csak mások reakcióitól félek, attól hogy mit gondolnak rólam.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Most ha jól értem az a kérdés hogy baj-e ha az osztályba a barátnőd mellé ülsz. Már miért lenne baj?
Én is jártam egy osztályba a pasimmal bár elég rossz vége lett. Még egyszer nem bírnám ki.
Amit írtam, hogy a két osztálytársam egymás mellett ül...
5 éve együtt vannak, és szemmel láthatólag egyáltalán nem unták meg még egymást. :) szval ha meg van a kellő ragaszkodás és érzelem, nem lehet gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!