Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha nem akarok barátnőt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem akarok barátnőt?

Figyelt kérdés

Elég népszerü vagyok a lányok körében. A régi suliban is és az újban is. Szerintem nem nézek ki rosszúl. Kisérgetem is haza a lányokat meg öleléssel köszönünk valakivel (sosem én kezdtem az ölelés és csak nem ellenkezek). Jól el tudok velük beszélni de nincs hátsó szándékom. Nem akarok tőlük semmit. Aki meg tettszik azzal is elbeszélgetek de ha komolyodik a hejzet akkor inkább kihátrálok belőlle. Szerintetek ez gáz? Szeretem a lányok társaságát és attol félek hogy megunják (ahogy egyesek mondják kihasználom őket pedig nem).mi a véleményetek? Sz*@r alak vagyok? Vagy csak fiatal egy barátnőhöz? ( azt a bizonyos Sz betüs szót sem tudom egykönyen kiejteni)

15/F

2015. aug. 30. 15:24
 1/10 anonim válasza:
nem mondta senki sem, hogy a lányokat kell szeretned, szeresd a fiúkat akkor
2015. aug. 30. 15:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy fiatal :) ez nem is gáz :) Csak te így érzel :) De biztos lesz majd valamikor hogy rájössz hogy még is szeretnél egy párkapcsolatot és akkor kihasználhatod ezt az előnyöd :)
2015. aug. 30. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hoyg szeretnék barátnőt de mindig beijedek. Csak a lányok töbségére tekintek úgy mint barátra. És igen meleg is lehetnék de nem tudnék az lenni bocsi. :)(ha most nem vagyok fiatal akkor mikor voltam az?)
2015. aug. 30. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hoyg szeretnék barátnőt de mindig beijedek. Csak a lányok töbségére tekintek úgy mint barátra. És igen meleg is lehetnék de nem tudnék az lenni bocsi. :)(ha most nem vagyok fiatal akkor mikor voltam az?) Még én sem tudom mit akarok. Más ks van így?
2015. aug. 30. 15:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a 2 üziért. A 2. Kat olvassátok.
2015. aug. 30. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit azért kulturáltabban is kifejezhetnéd magad, ha már értelmes emberektől vársz tanácsot. 15 évesen nem vagy túl fiatal egy kapcsolathoz, ennyi idősen nekem is volt már barátnőm, viszont magadban kell eldöntened hogy mit is akarsz. Az elmondásod alapján nem szeretnél barátnőt, viszont bizonytalan vagy a téren hogy ez normális-e. Persze hogy normális, lehet hogy későn érő típus vagy. Ha meg azon rágódsz hogy esetleg lemaradsz valamiről ha nincs barátnőd még, szerezz egyet, akár csak tapasztalatszerzés céljából, így a későbbiekben határozottabban és biztosabban tudod majd kialakítani a kapcsolataid.
2015. aug. 30. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Annyi ilyet látok az utcán. Kis selyemfiú,aki kisérgeti a sok lánybarátját.
2015. aug. 30. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, tizenöt éves vagy, könyörgöm, még rengeteg időd van barátnőzni.

(Amúgy lehet, hogy nyelvtanórákon jobban oda kéne figyelni. :D )

2015. aug. 30. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos későn érő típus vagy, és még nem akarsz párkapcsolatot. Ezzel egyáltalán nincsen semmi baj. Még amúgy is csak 15 vagy. Ráérsz ezzel.
2015. aug. 30. 15:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyaltalán nem vagyok sejemfiú! Se azok a pávák akik inkább transzik vagy b*ik. Igen tudom hogy nem vagyok a helyesírás bajnoka de ezért járok még suliba:). A többieknek meg köszi a választ.
2015. aug. 30. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!