Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek ez a stílus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ez a stílus mennyire jön be egy srácon?

Figyelt kérdés

Tehát egy kicsit olyasmi mint egy katonai viselet.

[link]

Nadrág és cipő hasonló,a nadrág sötétzöld.

[link]

Egy ilyen pulóver,az ujját feltűröm.

[link]

Ilyen karóra.

[link]

És ilyen nyaklánc.

Ez nyilván nem nyári viselet. Testalkatom illik ehhez,van karom,széles a vállam,kis felesleg van rajtam,de alig észlelhető.

Kort is legyetek szívesek!

18F

2015. aug. 30. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bejön, utána ki is megy azonnal
2015. aug. 30. 15:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Javasolni foglak a Showder Klubba.
2015. aug. 30. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel a stílus, viselet amíg nem undorító. Ez nem az. 18l
2015. aug. 30. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyebkent milyen valaszt varsz egy ilyen kerdeshez? Hogy "igen, nagyon bejon"? Ha normalisan nezel ki benne, akk nem lehet problema vele... Illetve ha neked az tetszik akk miert ne hordanad azt? *-*
2015. aug. 30. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég tucat... Sok ilyen öltözködésű srácot látni az utcán. Nekem inkább az olyan tetszik, ami valamiért más. Magamnak sem vennék olyan cuccot, amit mindneki hord, ezért van az, hogy nagyon ritkán találok olyan cuccokat, ami tetszik :/

19/L

2015. aug. 30. 15:27
 6/11 anonim válasza:
Nekem bejön :)
2015. aug. 30. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Az első kép tetszik. A többi darabokat így nem tudom elképzelni. Esetleg ha inkább még egész képeket mutatnál.

Egyébként az számít, hogy hozzád mennyire illik, mennyire érzed benne jól magad. Ha jól érzed magad, az látszani fog a kisugárzásodon is.

8/11 anonim válasza:
Nekem bejön :)
 9/11 anonim válasza:
Nam áll tőle meg a szívem, de nem rossz, sőt. Ez sokkal jobb, mint a mostanában "nagyon divatos" páwák. A dögcédulát viszont felejsd el. Azt hord akkor, ha háborúba mész, otthagyod a családod, és jobb esetben hamar meghalsz, rosszabb esetben végig nézed ezrek halálát és utána leheled ki a lelked.
2015. aug. 30. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem annyira nem érdekel a stílus ameddig nem túl kirívó. Ez meg tök átlagos, nincs vele gond. Nekem bejön.
2015. aug. 30. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!