Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom már nem szűz, és (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom már nem szűz, és (? )

Figyelt kérdés

Én még az vagyok. Az rendben van, hogy ő már nem az, elmúlt 18, oké, túl tudok lépni rajta és elfogadom. Viszont borzasztóan zavar, hogy egyfolytában utalgat arra, hogy ő már nem az, és olyanokat mond hogy mennyire jó ez meg az.. és azért ez nem esik jól. Szerintetek mit csináljak?

16/L

2015. aug. 30. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy valoszinuseggel le aka veled fekduni... H mit csinașlj, arra nem tudok mit mondani.
2015. aug. 30. 00:06
 2/8 anonim válasza:
Én igen, dobd ,vagy ne add magad "könnyen" .
2015. aug. 30. 02:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

kanos a kis fiúcska... am meg lehet h szűz és pont azért siettet h minél hamarabb elveszítse mert a haverjai már halára szekálják emiatt. :D

ha nem szereted és csak úgy elvagy vele akkor szerintem dobd.. lyukra játszik a fiúcska

ha meg szereted akkor mondd el neki hogy te még nem akarod elveszíteni és ha szeret téged akkor megérti ezt és tud várni.. ha meg nem akkor dobod. ennyi

2015. aug. 30. 02:08
 4/8 anonim ***** válasza:
hahaha hú de sok "ha"-t használtam :D
2015. aug. 30. 02:09
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Írj nekem és elveszem a szüzességed, aztán már te is az orra alá dörgölheted, hogy "Tudom milyen jó!" ;)
2015. aug. 30. 02:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Mondd meg neki, hogy nem esik jól neked....Ne tartsd magadban!
2015. aug. 30. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt csináld, amit szeretnél! S ezt beszéld vele is meg.
2015. aug. 30. 20:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha megbeszélem vele.:)
2015. aug. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!