Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lányok pettinggelnek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lányok pettinggelnek? Komolyan? Mi történt?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy egy 14éves lány, miért pettinggel egy sráccal akit alig ismer...

Hova jutottunk de tényleg.... (igaz én is csak 15vagyok de NEM csinálok ilyeneket)

14 évesen még nem kéne ilyeneket csinálni mármint ebben a korban még nagyon gyerek vagy... Lehet, hogy én vagyok régimódi de ez nagyon nem oké. Ti mit gondoltok erről én vagyok régimódi vagy a fiatalabb korosztályal van a gond?

2015. aug. 26. 00:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Ha megbánta és tényleg nem szereti a fiúk, csak "menőségből" akkor az minden korosztályban elítélendő, nem csak a 14 éveseknél. Viszont ha szeretik egymást, akkor mehet, hiszen ennyi idősen teljesen normális, hogy elkezdenek érdeklődni a másik nem teste iránt.

Akkor most tróger leszek: én is pettingeltem 14 évesen és a barátnőm is annyi volt.

2015. aug. 26. 09:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Na most egy dolgot nem értek. Fáj neked, vagy árt neked valamiben az,hogy a 14 evesek pettingelnek/szexelnek, akár ismeretlennel? Ez teljesen magán ügy. Nem tartozik másra, ha jónak látja akkor hajrá, csinálja. A TE károdra nem lesz, max az övére és a családjáéra. Ha zavar,hogy a barátnőd ezt csinálja, szerintem megbeszélheted vele, hogy nem kéne. Talán ő majd hallgat rád, de másokat ne akarj (leplezetten) kiokosítani arról,hogy ez mennyire rossz! Ahhoz szintén nincs közöd,hogy az ilyen fiatalok isznak, cigiznek, drogoznak. Örülj, hogy téged nem vezet erre semmi, ha meg annyira zavar, szólj az adott személy szüleinek. De legjobb lenne elfoganod, és a SAJÁT életeddel foglalkoznod, nem mások dolgait kritzálni.
2015. aug. 26. 09:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont utolsó!!!

Amúgy kérdező, ha már most ilyen vértyogó hárpia vagy, mi lesz veled öreg korodra? :D

2015. aug. 26. 09:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Hat oregkoromra egy nenike leszek aki ott fog ulni es mondogatni hogy jaj jaj mi tortent a fiatalsaggal es ezek a masinak is jaj hova jutottunk. Es lehet hogy harpia vagyok de ez van 😂
2015. aug. 26. 09:56
 25/28 anonim ***** válasza:
30%

Csak én értek egyet a kérdezővel? Pedig már jóval idősebb vagyok..Szerintem nem normális, hogy egy kislányt kinyalnak, meg fa.szt szopja, már elnézést. Tök mindegy, hogy érett vagy éretlen, mert ahhoz, hogy valaki kinyalja, elég egy szellemileg retardált 50-es IQ is..Itt a koron van a lényeg, az meg ugyanúgy 14!

Ha nekem ilyen lányom lenne, bezárnám a szobájába, de mindenek előtt nem nevelném ilyennek.

Még valaki 17 éves lány létére azon aggódik, hogy mit csináljon első randin, más 14 évesen már ilyet csinál....Na ez a gáz.

2015. aug. 26. 10:48
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát idősebb, vagy de ott belül nem kóser valami...
2015. aug. 26. 11:18
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtuk hogy normális, hanem azt hogy nem, ebben a szélsőséges esetben hogy idegen stb.. ugyan ez vonatkozik az ivászatra cigire drogra. Nem jó. De ez már túl van tárgyalva. Van egy ilyen réteg igen, de van egy olyan is aki normális, tudja mit akar kezdeni az életéve, vannak rendes barátai, vannak célja. Ezek a rétegek minden korosztályban megvoltak és meg is lesznek. Ettől még nincsen semmi baj a "fiatalsággal". Az ha meg mondjuk egy 14-15 éves pettingel a barátjával, akivel mondjuk már egy éve együtt vannak és szeretik egymást, később egyikük se bánja meg, az miért rossz? Én 16 vagyok nem volt még barátnő de nem várom el senkitől hogy amíg nem leszel 16 ne legyen barátnőd mert nekem sincs.
2015. aug. 26. 11:21
 28/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van, jó tudni, hogy vannak még ilyen normális felfogású emberek, nem csak akik feleslegesen vérrtyognak...
2015. aug. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!