Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lányok pettinggelnek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lányok pettinggelnek? Komolyan? Mi történt?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy egy 14éves lány, miért pettinggel egy sráccal akit alig ismer...

Hova jutottunk de tényleg.... (igaz én is csak 15vagyok de NEM csinálok ilyeneket)

14 évesen még nem kéne ilyeneket csinálni mármint ebben a korban még nagyon gyerek vagy... Lehet, hogy én vagyok régimódi de ez nagyon nem oké. Ti mit gondoltok erről én vagyok régimódi vagy a fiatalabb korosztályal van a gond?

2015. aug. 26. 00:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A barátnőd a meggondolatlan tini**banc, te pedig az éretlen, akik csak mondja a magét, összeilletek :)
2015. aug. 26. 01:37
 12/28 anonim ***** válasza:
*aki
2015. aug. 26. 01:38
 13/28 anonim ***** válasza:

Tehát ott van egy csaj aki sírt azért mert ezt csinálta, ezt szerintem mindenki egyöntetűen kimondja hogy nem ez nem jó, sőt rossz. De szerintem erre magadtól is rájöttél. Az hogy miért csinálta, arra rengeteg ok lehet, olyan nevelést kapott, szüleivel való viszony, vagy csak egyszerűen éretlen, vagy gyökér.

De attól hogy vannak ilyenek attól még nincs elcseszve egy egész generáció.

2015. aug. 26. 01:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Az egész nincs, de az olyanok, mint a kérdező és drága barátnője, ezek nagyon lehúzzák!
2015. aug. 26. 01:43
 15/28 anonim ***** válasza:

Amúgy végülis mi a kérdés? Am nem te nem vagy régi módi csak szeretsz fölös kérdéseket kiírni, és nem a korosztállyal nincsen gond, csak a barátnőd gyökér. Bocs nem tudom átérezni a gondját ez van.

Off:

Utolsó ott a pont :D

2015. aug. 26. 01:46
 16/28 A kérdező kommentje:
Egy szoval sem mondtam hogy el van cseszve egy generacio,de van egy reteg aki sajnos olyan dolgokat csinal amit nem kene (inni, cigizni, drogozni) es ertem en hogy akik ezeket csinaljak azoknak csaladi problemaik is lehetnek d eze nem megoldas csk egyszeruen nem foglalkoziknsenki a rohadt problemakkal es pl az egyik ismerosunk lanyanak ki kell mennie kinaba mert alairt egy modelszerzodest es ki tudja mi fog vele tortenni ott de az anyja csak rangatja a vallat es nem tesz semmit. Hat jo ha szerintetek ezek a dolgok okek akk jo.. mert ez a mi generacionk ( a nagyresz vagy iszik vagy olyan dolgokat csinal amiket nem kene)
2015. aug. 26. 01:47
 17/28 anonim ***** válasza:
amugy bemutathatnal a baratnodnek, tudod csak haverkodni
2015. aug. 26. 01:51
 18/28 anonim ***** válasza:

Nem mondta senki hogy ez nem gond, hanem azt mondtuk hogy mi nem tudunk segíteni pl a barátnődön. Sőt te sem tudsz nagyon, max vigasztalhatod. Aki tudna segíteni rajta az az Anyja/Apja, de valószínű ha így elcseszték a nevelést, valaki őket is elcseszte. Azért mert minden korosztályban van egy ilyen réteg. És igen az előzőeket nem postázták kínába, de helyette pl megerőszakolták őket - Jó az most is probléma - De ma már a legtöbben nem a lányt hibáztatjuk hogy az miért ment ki az utcára.

Ha úgy vesszük ez még jobb is mint az előző.

2015. aug. 26. 01:52
 19/28 anonim ***** válasza:

Ahogy az elottem szolok is irtak,unalmas mar ez a jajj mi tortent a mai 14 evesekkel duma. Szerintem valahol a lelked melyen csak irigykedsz erre.

A baratnod meggondolatlansagat nem kell kivetitened az egesz korosztalyra. Koszi.

2015. aug. 26. 08:27
 20/28 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, miért kezeli mindenki teljesen másképp ezt a petting dolgot, mint magát a klasszikus szexet. Ugyanolyan intim és bizalmas tevékenység, ugyanúgy meg kell érni rá, szóval számomra baromira nem logikus, hogy egyesek szerint egy 14 éves lány nyugodtan kinyalathatja magát, de ha nem vár még legalább 3 évet azzal, hogy belé hatoljanak, akkor rögtön ócska riherongy lesz. (Ezzel főleg az első válaszra reflektáltam.)

Egyébként hülyeség, hogy csak a mostani fiatalság az elcseszett, minden korosztálynak megvoltak a "koránérői", csak 20-30 éve még nem volt itt a GyK, hogy mindenkit értesítsen a szélsőséges esetekről. Tényleg jobb lesz, ha minél előbb feldolgozod, hogy ilyen is van.

2015. aug. 26. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!