Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már? Ez mennyire gáz?
Figyelt kérdés
Nos, azt szeretném kérdezni hogy a most fent levők közül kinek volt már kapcsolata? (max 17 éves korig)
Mennyire gáz ha nekem 17 évesen még nem volt egy kapcsolatom se és még soha sem csókolóztam senkivel mert eddig még nem találtam meg az igazit? 17/f
De ez olyan idegesítő amikor manapság már 13 évesen szinte össze is "házasodnak" :D
2015. aug. 24. 20:26
3/15 anonim válasza:
Ez nem gáz.:) nekem volt már egy "kapcsolatom" de sajnos rossz döntés volt:/ 15/
2015. aug. 24. 20:29
4/15 anonim válasza:
Előző vagyok 15/l
5/15 anonim válasza:
Nem volt még kapcsolatom.:D 15/l
6/15 anonim válasza:
Én is 17 vagyok, és még nekem sem volt semmi, még lány kezét sem fogtam ovi óta :D Szerintem nem gáz... 18 éves korig még eleve gyerek vagy, hidd el, lesz még 60 éved a nőkkel foglalkozni, az első 18-ban még legyen gyerekkorod... egy kapcsolat rengeteg felelősséggel és lemondással jár. Másrészt a lányok amúgy is az idősebb pasikra buknak, ez tény. 17-8 évesen szerintem simán van esélyed a 15-6 körüli lányoknál, a fele már a tudattól elélvez, hogy neki most idősebb barátja van.
2015. aug. 24. 20:30
7/15 anonim válasza:
17 évesen volt nekem is az első kapcsolat, első csók. Nem, nem gáz. Szerintem 13 évesen gázabb. Minél tovább tart a gyerekkor annál jobb, viszont ha 13 évesen már nyelves csók megy, meg ismerkedni szeretnék, stb akkor szerintem kicsit hamar vége lesz ennek...18l
2015. aug. 24. 20:40
8/15 anonim válasza:
Nem volt még és nem is csókolóztam, de ez van. Szerintem nincs értelme csak azért összeállni mindenféle jöttmenttel, hogy két hét/hónap után szakítsunk, mert a társadalomban csak az kap helyet, aki 14 évesen már nem szűz és minimum 5 pasija volt.
15/L
2015. aug. 24. 20:49
9/15 anonim válasza:
Nekem sem volt még semmi ilyesmiben részem. Nekem még ezek az óvodás-kisiskolás szerelmek is kimaradtak. Tulajdonképpen az ilyen illendő "köszöntő" arcra puszi meg ölelés volt a legkomolyabb dolog, ami történt szülinapkor meg hasonló esettekkor. Szerintem ez egyáltalán nem gáz dolog és úgy vagyok vele, hogy egyszer mindenkivel megtörténik és ezt nem szabad sürgetni vagy erőltetni. Az emberek is mások, nem biztos, hogy mindenki ugyanakkor érik meg erre, hogy legyen egy komoly kapcsolata illetve ehhez megfelelő személyt is kell találni. Ugyanakkor ha magamra tekintek akkor én is gáznak érzem mert a környezetemben a többségnek már van tapasztalata ilyen téren, sokaknak már akár több éve tartó kapcsolata van. Ráadásul a fiatalabbak között is, kb. 13 évesek körében már teljesen megszokott dolognak számít és a suliban is hallom miket beszélgetnek egymás között a kisgimisek...nem tudom, ilyenkor mindig úgy érzem, hogy én vagyok lemaradva, ugyanakkor nem is gondolom, hogy az a normális ahogyan ők tesznek.
2015. aug. 24. 21:47
10/15 anonim válasza:
Nekem volt, de akkora csalódás ért, hogy jó ideje nincs, meg is bántam rendesen.. De figyelj, ne aggódj, előbb-utóbb lesz, és ne gondold gáznak, mert kicsit sem az. Szerintem ez tök jó dolog, én is szívesebben járnék egy ilyen sráccal, mint egy olyannal, akinek már volt 50 barátnője. Mert azért nagyon jó lehet valakinek az első csókja meg ilyenek lenni:) Szerintem ezt nem gondolja gáznak egy lány sem, ne aggódj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!