Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély hogy megtatáljam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy megtatáljam?

Figyelt kérdés
Pénteken (aug. 21.) ausztriába voltunk vidámparkban (family park) és és ezen [link] a "játékon" volt felügyelő vagy akármi. Barnás szökés haja volt. Ha valakinek van ismerőse aki itt dolgozik vagy akármi akkor légyszi írjatok mert valami nagyon megfogotg benne és csak rá tudok gondolni.

2015. aug. 24. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én vagyok XD
2015. aug. 24. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Viccet elővéve, szerintem annak nagyobb az esélye, hogy az utcán rá találsz mint itt valaki megírja, meg ha M.O-i vagy, akkor meg.. Felesleges.
2015. aug. 24. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
"Megtatáljam" XDDDD Hát ezen jót röhögtem :D
2015. aug. 24. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Erről az a vicc jutott most eszembe, aminek az a poénja, hogy "Majd adok én neked Alain Delone-t!" :D
2015. aug. 24. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Oo istenem félreírtam egy betűt:O hogy fogok így tükörbe nézni...
2015. aug. 24. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ott én is voltam:D az jó park:D
2015. aug. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!