Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok el sehova akkor nincs esély rá hogy barátnőm legyen?
Ha a sulin kívül nem járok el sehova sem mert nincs kivel és egyedül meg nincsenek lehetőségek akkor el is felejthetem azt hogy lesz barátnőm?
Suli nem lehetőség mert ott mindenki az a mindenki mindenkivel bunkó fajta (rossz sulit választottam).
A nyaram meg úgy telt hogy minden nap itthon voltam eddig, (nem vagyok kocka.. Nem is gépeztem vagy 3 óránál többet idén) de nagyon szivesen mennék én is bulizni, de nincsenek barátaim se a régi osztályom meg nem keres (bár azt nem is bánom)
Szóval akkor lemondhatok arról hogy barátnőm lesz?
16/f
Szerintem menj el táborba, strandra. Évközben meg járj el sportolni, zenélni.
Ha gondolod nekem pl. Írhatsz, szívesen beszélgetek veled:)
14/l
Az edzés tényleg az :) Én is a te cipődben járok, annyi szerencsével, hogy én el tudok itt menni dolgozni. Egy kis faluban lakom, sok állatunk van, igazából a közlekedés borzalmas, hétvégente nincs is busz, szóval nekem a bulik kilőve, igazán nem is vagyok az a bulizós fajta. Hidd el így is lehet ismerkedni, így legalább kevesebb felszínes csajt is fogsz ki. Én úgy vagyok vele, hogy elkezdtem futni, biciklizni, edzeni, ezek legalább lefoglalnak. Tanulj nyelvet a szabadidődben, az sem egy hátrány.
17/F
Pont ugyanez van nalam is:D mennek en bulizni de nincs kivel
Amugy ne vard hogy majd a lanyok becsongetnek hozzad, ha mast nem, menj el biciklizni a kornyeken, ulj ki egy parkba olvasni, ilyesmi, nem csak bulikban lehet lanyokkal talalkozni :)
Valakin csak megakad majd a szemed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!