Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent)
Nem tudom hogy jó helyre osztottam be a kèrdèst de,elkezdem...
Na tehát fiu vagyok 14 èves van egy lány barátom aki 16 de nagyon jó barát ès nep akarunk kapcsolatot egymástól csak barátok...
Na ès különben is van barátja.
De nem èg szakítottak, ès mostanába nagyon megváltozott egyfolytába a fiukról beszèl ès minden szaron össze veszünk emiatt...
Most talált egy srácot magának..
De fèlek hogy jobban megváltozik ès hanyagolni fog...
Nagyon jó barátom ez a lány ès nagyon sok mindent megtudunk beszèlni...
De nem akarom hogy megváltozzon ès hanyagoljon...mit tegyek?
Szia. Szerintem mondd el neki azt, hogy téged ez zavar. Másképp nem fog rájönni erre és lassan szét mentek. Mindig mondj el minden érzésedet, véleményedet, másképp a körülötted lévők soha nem fognak rájönni arra, hogy mit szeretnél. Legyél vele őszinte és akkor biztos elmondja majd ő is a véleményét erről.
Ha meg vége kell lennie a barátságnak ne szomorodj el, mert barátok mennek, barátok jönnek.
Na bátorság. Ne hezitálj egy percet sem
Köszi a válaszod ès már elmondtam neki csomoszor de mindig ebböl vitát csinált...
Elmondtam neki egyszer ès elkezd velem vitázni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!