Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális ha 15 évesen csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha 15 évesen csak az idősebb férfiak tetszenek? Nagyon oda vagyok a 30'40'-ért

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 21:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
4-es na az más tészta.. Az tatakomplexus+ sok zsé, de inkább a zsé...:'D (2-es voltam)
2015. aug. 23. 22:51
 12/25 anonim ***** válasza:
89%
De a Timi a télapóval van együtt az szerintem azért elég menő
2015. aug. 23. 23:32
 13/25 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy kapcsolatod nem lehetne velük, max szeretősdi?
2015. aug. 24. 01:08
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Aki azt írja hogy nem normális, meg tudja magyarázni hogy miért nem az?
2015. aug. 24. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
#14: Azért, mert egy kislány. Beteges, ha valaki 30-as 40-es pasikért van oda ennyi idősen. Még ha csak tetszik neki, akkor hagyján, de ha ebben a korosztályban akar magának valakit keresni, akkor kapásból nagyon sok rossz hírem van a számára.
2015. aug. 24. 12:03
 16/25 Adamoon válasza:
55%

Egyértelmű hogy apakomplexusod van. Olvass utána hogy mi okból alakulhat ez ki és mivel orvosolhatod. A fiúk is sokszor álmodoznak idősebb nőkröl (MILF, tanárnéni) mert sok izgalmat rejt. Meg hát a te korodban nem sok 'férfias fiút' lehet a környezetedben találni aki megüti azt a szintet amit esetleg te elvárnál.

De viszont belekóstolhatsz egy időseb személybe, de ne legyen azért szerintem 30... Max 10 évvel legyen idősebb :)

2015. aug. 28. 06:18
 17/25 anonim válasza:
61%
Nekem 16 évesen 30 éves barátom volt, 4 évig együtt voltunk, de sajnos sose vett komolyan így véget is vetettem ennek. :) Nekem is apakomplexusom lehet, de se az exemre, se a mostani pasimra nem tudnék apaként tekinteni, ez meg se fordulna a fejemben.
2015. szept. 2. 21:31
 18/25 anonim válasza:

Előrebocsátom: férfi vagyok, és természetesen tetszenek (helyesbítek, már csak tetszenének) a fiatal lányok.

Ennek ellenére nem ajánlom, hogy valódi kapcsolatot kezdj ekkora korkülönbséggel.

Persze ha nagyon-nagyon vigyázol, hogy kivel kezdesz, és nem hagyod magad valami szemét alak által kihasználni, akkor nem feltétlenül lesz belőle baj. A saját korosztályod fiújai többnyire még éretlenek (ez a feleségem véleménye, nem a sajátom), tehát pár év korkülönbség mindenképp ajánlott. (Amúgy köztünk 14 év a korkülönbség, és négy gyerekünk van, tehát nem a levegőbe beszélek.)

2015. szept. 3. 01:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Te dolgod.
2015. szept. 3. 04:07
 20/25 anonim válasza:
Nekem is 16 évesen kb 30 éves barátom volt, 2 évig tartott, de nem vett komolyan, nagyon alárendeltként kezelt, néha úgy éreztem, hogy egyenesen le is nézett, ezért lett vége. Ha kezdenél valamit egy idősebb pasival, akkor először is nagyon fontos eldöntened, hogy elég érett vagy e egy igazi felnőtt kapcsolathoz, és hogy a társad tud e majd egyenrangú fél ként kezelni téged, korodtól függetlenül. Ha nem vagytok egyenrangúak, az már régen rossz.
2015. nov. 2. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!