Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinik! Szerintetek mibe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinik! Szerintetek mibe menjek ma fesztiválozni? 16/l

Figyelt kérdés
Gáz,ha bőrkabátot veszek fel,alatta egy póló lenne csak?!Vagy elég egy kardigán?Balatonboglárra megyek a BB fesztiválra.

2015. aug. 21. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz a bőrkabát,ha meg meleged van benne kösd a derekadra,az úgy nagyon jól tud kinézni!(15/l)
2015. aug. 21. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem felvehetsz egy vékony kötött pulcsit például fehéret, azzal meg egy cica nadrágok, ami legyen mondjuk barna, pár kiegészítővel fel tudod dobni, és jol néznél ki. :)
2015. aug. 21. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Semmibe! Maradj otthon, keress valami jó filmet, főzz finom teát, vagy kakaót magadnak, egy kis rágcsálni való, és bújj be a takaróba, pihenj!! Úgy is nemsokára itt az iskola, kevesebb időd lesz, egy fesztiválnak meg semmi értelme. Csupa olyan részeg disznóval fogsz találkozni, aki csak meg akar fektetni.

19/F

2015. aug. 21. 18:10
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Megjött az "anyuapu nem enged el"/"nincsenek barátaim, akikkel mehetnék" emberke is :D
2015. aug. 21. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Bocs már, hogy nem tartozom ebbe a génhulladék világba. :D
2015. aug. 21. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Most komolyan megkérdezed tőlünk?
2015. aug. 21. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Borkabat nagyon jo szerintem!ahogy az elso is irta derekadra kotve is nagyon jol nez ki es kb mindenhez megy
2015. aug. 21. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Én tegnap voltam ott Fesztiválon, hatalmas volt. Sokan csak pólóban, sima felsőben voltak, de voltak, akiken vékony kabát is volt. te tudod, mennyire fázol, de tegnap éjjel 14 fok volt. én mondjuk piáltam, meg összevissza tomboltam, meg a tömegben azért jó idő volt, de azon kívül nem, csak egy srác melegített. Rajtam egy rövid ujjú felső és miniszoknya volt, de egy vékony kabátot vittem magammal és szerencsére el is kelt. meg olyan ruhában menj, amit nem sajnálsz, mert a színpad előtt voltak pocsolyás sáros részek, a magassarkúm nekem állandóan lesüllyedt, meg tiszta sár lettem, szerintem valahol hemperegtem is, de igen nagy party, sok helyes srác volt. 17/L
2015. aug. 21. 20:43
 9/11 A kérdező kommentje:
A végén bőrkabátot vittem.Eléggé jó volt,Pláne,hogy imádom a children of distancet.Egész nyáron dolgoztam,úgy éreztem,hogy megérdemlem,hogy kikapcsolódjak.Inni nem ittam,mert nemrégen műtöttek,de így is jó volt tényleg.
2015. aug. 22. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem így kellett volna kikapcsolódj, hogy tini xarságokra mész, ahol a város össze gátlástalan, gerinctelen alkoholista részeg ri..nca és szex éhes, lelketlen nagyképű, bunkó pasija megtalálható. Inkább pihentél volna otthon, az a kikapcsolódás. De örülök annak, hogy te nem az az alkoholista senki vagy, mint az egyik kommentelő itt, aki odáig lesüllyedt, hogy a koszos sárban fetreng. Az anyukája biztos nagyon büszke lehet rá. És tesség, ez a mai generáció, ez fog felnőni és elvileg dolgozni. Mi lesz itt, te jó isten...
2015. aug. 22. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!