Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
19éves vagyok és mindenkinek a környezetemben van barátja meg minden csak nekem nincsen és már kezd zavarni ez a dolog mert egyre többen jönnek nekem ezzel hogy miért nincs barátom. Nem azért mert nem lett volna rá lehetőség mert lett volna már 17éves koromban volt egy srác akinek bejöttem vele is voltam ugy hogy közben anyának nem mondtam el meg a sráccal se történt igazábol semmi komolyabb ezért is lett vége mert én valahogy nem éreztem úgy hogy meg kellene történnie a dolognak már ilyen hamar aztán rá egy évre kifogtam egy olyan srácot akibe tényleg beleszerettem de mikor jobban összejöttünk volna közölte hogy a volt barátnője terhes ezután még mondogatta hogy szeret meg minden de nem mentem bele semmibe se vele mert kellemetlenül éreztem magam a másik csaj miatt. Szerintetek ez normális? Mindjárt 20éves leszek és még nem voltam senkivel :/
2015. aug. 20. 21:42
 1/1 anonim ***** válasza:

"19éves vagyok"...."17éves koromban volt egy srác"..."rá egy évre kifogtam egy olyan srácot akibe tényleg beleszerettem"

Most mi a bajod? Eddig 25 f kellett volna már neked? Egy kicsit rosszul jöttek össze a dolgaid. De csupán ennyi.

2015. aug. 20. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!