Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Szerintetek gáz ha valaki 15 éves nem cigizik,nem iszik(csak gyümölcsös sört)...és még nem volt pasija? :/2015. aug. 16. 18:58
1/7 anonim válasza:
Mégis mi a francért lenne gáz? Ez lenne a normális, de a mai elbxszott világban sajnos nem az ...
2/7 anonim válasza:
Kijavítom a kérdést. 15 éves lány vagyok nem cigizek, nem iszok. Aki akar írjon.
3/7 anonim válasza:
Nem, még mindig nem gáz. Őszintén nem értem ezeket a kérdéseket, szerintem maga a kérdező is pontosan tudja rá a választ.
4/7 anonim válasza:
Kezdem nem érteni ezeket a kérdéseket. Sok ilyen van, ott is egyértelműek a válaszok.(nem, nem gáz, sőt, jó) Vagy tényleg ennyire féltek, hogy aki nem iszik az nem is lehet elfogadható? Mert inkább az az elfogadható!
5/7 anonim válasza:
A baj az, hogy elég nagy csoportnyomás nehezedhet arra, aki nem cigizik, nem iszik... Csak azt tudom javasolni, hogy ha az egészségedet károsító dologra próbálnak meg rákényszeríteni, ne engedd!
6/7 anonim válasza:
Nagyon nem gáz én is 15 vagyok és nem dohányzom vagy iszok alkoholt. Osztálytársaim közül én vagyok az egyetlen. Van aki még drogozik is
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat...igazabol csak azert kerdezem mert a kornyezetemben a legtobb ember cigizik..iszik..es mar volt parkapcsolata..de megnyugodtam hogy nem csak en vagyok egyedul aki ilyen "kulonc"..
2015. okt. 25. 13:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!