Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz ha valaki 15 éves nem cigizik,nem iszik(csak gyümölcsös sört)...és még nem volt pasija? :/
2015. aug. 16. 18:58
 1/7 anonim válasza:
100%
Mégis mi a francért lenne gáz? Ez lenne a normális, de a mai elbxszott világban sajnos nem az ...
2015. aug. 16. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kijavítom a kérdést. 15 éves lány vagyok nem cigizek, nem iszok. Aki akar írjon.
2015. aug. 16. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, még mindig nem gáz. Őszintén nem értem ezeket a kérdéseket, szerintem maga a kérdező is pontosan tudja rá a választ.
2015. aug. 16. 19:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Kezdem nem érteni ezeket a kérdéseket. Sok ilyen van, ott is egyértelműek a válaszok.(nem, nem gáz, sőt, jó) Vagy tényleg ennyire féltek, hogy aki nem iszik az nem is lehet elfogadható? Mert inkább az az elfogadható!
2015. aug. 16. 19:22
 5/7 anonim válasza:
A baj az, hogy elég nagy csoportnyomás nehezedhet arra, aki nem cigizik, nem iszik... Csak azt tudom javasolni, hogy ha az egészségedet károsító dologra próbálnak meg rákényszeríteni, ne engedd!
2015. aug. 16. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nem gáz én is 15 vagyok és nem dohányzom vagy iszok alkoholt. Osztálytársaim közül én vagyok az egyetlen. Van aki még drogozik is
2015. aug. 16. 22:16
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat...igazabol csak azert kerdezem mert a kornyezetemben a legtobb ember cigizik..iszik..es mar volt parkapcsolata..de megnyugodtam hogy nem csak en vagyok egyedul aki ilyen "kulonc"..
2015. okt. 25. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!