Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szólítsak le egy srácot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsak le egy srácot discoban? 16/l

Figyelt kérdés

Milyen szöveggel?

Olyan választ h ribizli viselkedés stb kérlek ne írjatok :)

2015. aug. 15. 21:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a kevés rendes választ. :)

Én nem akarok bokorban, mosdóban, parkolóban stb kikötni, csak szeretnék egy fiúval csókolózni. Ennyi.

Eddig a fiúk jöttek oda hozzám, de néha én is odaszeretnék egyhez-kettőhöz menni.

nem is akarok sűrűn más szájában csüngeni, csak néha-néha.

Az szerintem nem ismerkedésnek minősül, hogy egyszer este csókolózok a sráccal.

Ismerkedni iskolában, sportklubban szoktam, valamint közös barátok által :)

Tapasztalatlan vagyok, de tanulni szerettem volna ilyen téren is.

2015. aug. 16. 15:04
 12/17 anonim ***** válasza:

"nem is akarok sűrűn más szájában csüngeni, csak néha-néha. "

Istenem, de gáz vagy......:)

Nyugi, nekem párkapcsolatra nem kellenél, úgyhogy maradna örök életre neked a csak csókolózás..:)

2015. aug. 16. 17:28
 13/17 A kérdező kommentje:
nyugi nekem se te:) ne mond h soha nem vágytál egy kis szórakozásra és te szent vagy;)
2015. aug. 16. 18:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Látom, téged is a TV nevelt fel, és megtanultad a XXI. sz leckéjét: Legyél k u r v a. Igen, még csak kezdő vagy, de majd beletanulsz ;)
2015. aug. 16. 19:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Attol h 14 eves korom ota évente 2szer csokolozok mar kzrva vagyok. Igazad van, valoban tudod a szó értelmét. Kíváncsi vagyok hol hagytad az IQ-d.
2015. aug. 16. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Látom neked sem sikerült megértened a lényeget. Nem az a lényeg hányszor csókolózol, vagy kefélsz, hanem HOGY HÁNY KÜLÖNBÖZŐ EMBERREL! Te az egész kapcsolatból kivetted az érzelmi tényezőt, és kb csak szexuális eszközöket keresel, akiken "fejlesztheted" a képességeid, mint egy jó ringyó
2015. aug. 16. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:

#13: Neked se én? Igen, máris gondoltam, hogy nem tartasz igényt a normális emberekre.

Vágytam szórakozásra, vágyom is, de ez nem szórakozás, amit te akarsz.

Te a könnyen kapható lányok közé fogsz tartozni és hát, a hozzád hasonló srácoknak fogsz csak kelleni.

2015. aug. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!