Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
Tehát, ha meglátok egy szép lányt, hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést az utcán? 17/F
2015. júl. 26. 20:29
 1/4 anonim válasza:
utcan ne
2015. júl. 26. 20:34
 2/4 Adelll ***** válasza:
100%
Én nem értek egyet az elöttem lévővel. Engem nem zavarna ha leszólítanál az utcán. Szerintem akkor a jó ha a lány egyedül van mert ha mondjuk egy baráti társosággal van tuti nem ál le beszélgetni veled. Amugy dicsérd meg valamiét vagy ruháját.de ehez az is kell hogy hejes legyél mert egy csunyább fiunak nemhiszem h egy lany sok eselyt adna mivel igy higy csak leszólítod akkor csak a kulsod alapjan tud ítélni. Amugy nekem az is tetszene ha nekem jonnel (persze csak finoman) vagy elesnénk vagy ilyesmi mint a filmekben. Sokszor gondolok ilyesmire h milyen vicces találkozás meg ilyesmi :D bocs a helyesirasert, tuti csomo eliras van mert gyorsan irtam ea telorol. Sok szerencset kerdezo!
2015. júl. 26. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
"Szia."
2015. júl. 26. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzám tegnap jött egy koncerten egy srác, ezt mondta; "Honnan ismerhetlek?" Én:"Nem tudom.." Bemutatkoztunk, majd mondta: "Hát innen..":)

Szerintem baromi édes volt, ezek után meg elkezdtünk beszélgetni, bár nem hiszem, hogy ez minden lánynak tetszene.

16/L^^

2015. júl. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!