Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szerintetek hogy gondol rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerintetek hogy gondol rám?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel összejárunk. Akkor beszélgetni is szoktunk és azt kell hallgatnom, hogy mennyire köcsög volt vele ez a csaj meg az a csaj. Meg játszunk meg ilyenek. És minden nap beszélünk interneten, vagy telefonon. És felhozta, hogy idős korunkba én fogom tologatni a kerekesszékbe, meg kifogom szolgálni és egyéb marhaságok. Most érez valamit? vagy nem tudom tanácstalan vagyok
2015. aug. 15. 00:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. De nem hiszem, szerintem barátként kezel.
2015. aug. 15. 00:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány évesek is vagytok..?

Amúgy szimpla barát..

Ha valami több lenni nem lenne "ez a csaj meg az a csaj" :')

2015. aug. 15. 01:39
 3/4 A kérdező kommentje:
én 15 a srác 24
2015. aug. 15. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor így erős a gyanúm, hogy csak játszadozik veled. Ne hagyd. (1. voltam)
2015. aug. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!