Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elhívni?
Figyelt kérdés
Röviden: barátkozunk egy lánnyal (nem szerelem!), de csak egy kis ideje kezdett közeledni felém. Arra gondoltam, talalkozhatnánk személyesen. Nem lakunk messze egymástól, osztálytársak voltunk, csak most egyetemre megyünk mindketten (én Bp Ő Szeged).
Azért kérdezem, mert nem vagyok biztos benne, hogy Ő is csak baráti találkozónak tekintené és nem szeretném, ha megromlana a viszonyunk.
Tehát a kérdés, hogy érdemes lenne elhívni, avagy sem? Köszi előre is.
2015. aug. 14. 21:23
1/1 anonim válasza:
hát...szerintem kérdezd meg, de nem mindegy hogy hogyan PL így : lenne kedved egy baráti találkozóra elmeni valahova vagy valami amivel tudatosítod benne hogy te barátként akarsz vele találkoznod, így nem fogja férre érteni és barátok maradtok, de ha a lány "úgy" közeledik hozzád akkor nem hinném hogy tetszene neki hogy csak barát ként akarsz találkozni vele, de ha megértő akkor nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!