Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek kizáró ok lehet ha egy lány vitiligos?
Figyelt kérdés
Nekem a térdeimen vannak pigmenthiányos foltok. Utálom hogy megnézik az utcán a lábaim és félek hogy a fiúk utálni fogják majd. Az eddigi osztálytársaim már megszokták de most megyek majd középiskolába és félek hogy piszkálni fognak vagy valami. De a lényeg. Fiúk titeket zavar? Igaz nekem ez még a jobbik eset hogy csak a térdeimen vannak.Eddig nem zavart de nem rég valahol egy hozzászólásban olvastam hogy valaki az írja hogy: ha nekem ilyenem lenne öngyilkos lenék. Nem akarok úgy kinézi mint egy tehén...egy kicsit nagyon sziven ütött a dolog hogy lehetnek mások ilyenek. Amúgy is aggódom mert magas vagyok 172 cm...félek hogy nem fogok tetszeni senkinek. Nem vagyok egoista de úgy gondolom egész szép vagyok.... 14/L2015. aug. 14. 08:10
21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,hogy ezt leírtad nekem :3
2015. aug. 15. 00:34
22/23 anonim válasza:
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy elküldted ezeket! Mindent elolvasok a csoportba már jelentkeztem is :)
2015. aug. 16. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!