Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek kizáró ok lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek kizáró ok lehet ha egy lány vitiligos?

Figyelt kérdés
Nekem a térdeimen vannak pigmenthiányos foltok. Utálom hogy megnézik az utcán a lábaim és félek hogy a fiúk utálni fogják majd. Az eddigi osztálytársaim már megszokták de most megyek majd középiskolába és félek hogy piszkálni fognak vagy valami. De a lényeg. Fiúk titeket zavar? Igaz nekem ez még a jobbik eset hogy csak a térdeimen vannak.Eddig nem zavart de nem rég valahol egy hozzászólásban olvastam hogy valaki az írja hogy: ha nekem ilyenem lenne öngyilkos lenék. Nem akarok úgy kinézi mint egy tehén...egy kicsit nagyon sziven ütött a dolog hogy lehetnek mások ilyenek. Amúgy is aggódom mert magas vagyok 172 cm...félek hogy nem fogok tetszeni senkinek. Nem vagyok egoista de úgy gondolom egész szép vagyok.... 14/L

2015. aug. 14. 08:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Chantelle Winnie-keress rá guglin.

Neki rosszabb a helyzete, de felkapott modell, több márkának is ő az arca. Szerintem meg nincs baj vele, igaz, lány vagyok.

2015. aug. 14. 09:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Nyugi, el fognak fogadni!:)
2015. aug. 14. 09:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Mielőtt középsuliba mentem, én is tele voltam komplexusokkal, hogy fú,majd cikizni fognak a magasságom miatt (184 cm), vagy azért mert deszka vagyok stb.De ez nem történt meg,pedig az iskolánkba nem valami értelmes emberek járnak, szóval meglepő volt.

Van pár hülyegyerek aki persze beszól,de velük nem kell törődni. Nem tehetsz róla, hogy foltos a lábad. Egyenként én emiatt különlegesnek és érdekesnek találnálak, tuti, hogy nem bántanálak miatta:D ne aggódj, ők sem fognak. Ha a stilusod jó, meg rendes leszel a többiekkel, akkor senki nem fog piszkálni emiatt. Lehet, hogy kapsz pár "jé milyen a lába? Vajon miaz?!" pillantást vagy kérdést, de ha normálisan elmagyarázod, akkor megfogják érteni, és már nem lesz újdonság. 18/L

2015. aug. 14. 09:16
 14/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves kommenteket....el se tudjátok képzelni mennyit segítetek ezzel nekem :3
2015. aug. 14. 09:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Kis-vagy Nagymagyarország alakú? :D Egyébként nem zavaró, csak egy aprócska testi hiba.
2015. aug. 14. 09:19
 16/23 A kérdező kommentje:
Kismagyarország :D egyébként vicces mert egy az egyben olyan az alakja :D
2015. aug. 14. 09:23
 17/23 anonim ***** válasza:

Tegyél bele pontot, hogy nagyjából hol laksz :D

Amúgy engem nem zavarna. Nem a foltok határoznak meg. Egyébként középiskolában szerintem elfogadóbbak az ilyenekkel, hiszen tudják, hogy ez csak egy bőrhiba. Ez is a normális viselkedés. Ne félj tőle, ha magamból indulok ki, én nem bánnám. Egyébként sincs hibátlan ember.

2015. aug. 14. 10:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ! :)

Ilyen apróságokon nem akadnék fent az tuti.

2015. aug. 14. 12:00
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nagyon aranyosak vagytok :D
2015. aug. 14. 12:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Van egy osztálytársam(lány) aki elég foltos, nem annyira mint a modell, akit valamelyik válaszoló említett, de a lábai, keze, hasa, háta, szemhéja, tulajdonképpen az arcán kívül mindene foltos. És mégis sok barátja van, fiúja is volt már, kérdeztem már ezzel kapcsolatban, ötödik óta(mióta egy osztályba járunk) senki nem piszkálta a bőrhibája miatt. Csak biztatásképp gondoltam leírom. :D
2015. aug. 15. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!