Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány aki nem a kűlsőre hajt?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki sminkel,photoshoppol,és mindnek csak a kigyurt pasik kellenek..él még valaki aki "kivétel" ? ..::16/F::..2015. aug. 13. 21:29
11/23 A kérdező kommentje:
#9 és az baj ha megfogott hogy egy 17 éves lány CrazyGamer-nek hívja magát? :'D
2015. aug. 13. 21:50
12/23 anonim válasza:
Baj, mert van barátja már 2 éve. :D
13/23 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem..a rendesek mindig foglaltak a hülyék meg soha mert félpercenként pasitcserélnek :(
2015. aug. 13. 21:59
14/23 anonim válasza:
Nem mindig. :) Vannak, akiknek még 17-18-19 évesen sem volt kapcsolatuk, mert addig nem találtak senkit, akivel megértik egymást.
15/23 anonim válasza:
Nem tudtad? Itt gyk-n mindegyik csajnak átlagos faszija van, aki nincs eleresztve pénzzel, és nekik a belső a lényeg, stb, stb. Azért kíváncsi lennék, ha küldenének képet az ÁTLAGOS kanjukról, mit látnék...:D
16/23 A kérdező kommentje:
Nem mindig csak az esetek 99.99%-ában :)
2015. aug. 13. 22:06
17/23 anonim válasza:
Az átlagosnál kicsit rosszabbat kinézetre:D De belsőre aranyat ér, a világért nem "cserélném" le egy helyesebbre. És nem csak mondom, lett volna lehetőségem többször is:)
18/23 anonim válasza:
Mondani sok mindent lehet.;) Egyébként alátámasztás gyanánt ilyenkor pl. a kérdezőnek tényleg nem lenne hülyeség egy képet küldeni, hogy "neh, neki is sikerült". Addig én elég szkeptikus vagyok, mert ahhoz képest hogy itt a lányok 95%-a hajtogatja az általad is említetteket, valahogy mikor kimegyek az utcára vagy moziba, egyáltalán nem ezt látom.
19/23 anonim válasza:
Én egyáltalán nem a külsőre megyek.Nem sminkelem magam,nem érdekel(nagyon!!!)hogy egy fiú hogy néz ki.
A barátnőm is u.a mint én:)
Csak neki van barátja nekem meg nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!