Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan lány aki nem a kűlsőre hajt?
Figyelt kérdés
Manapság mindenki sminkel,photoshoppol,és mindnek csak a kigyurt pasik kellenek..él még valaki aki "kivétel" ? ..::16/F::..2015. aug. 13. 21:29
1/23 anonim válasza:
Léteznek , csak rájuk nem hajtanak azok a fiúk akiknek csak a külső számit (sminkel mi a bajod?? Szerintem egy lánynak alap.... photoshop csak neten jó , valóságban semmi , ha nem tetszik hogy a kigyurt pasikra hajtanak gyúrjál te is ne sirjál)
2/23 anonim válasza:
Ne szomorodj el! Vannak még kivételek, csak bujkálnak, nem sminkelik magukat (tehát természetes a szépségük), és szerények, rettenetesen hűségesek.... de általában nekik egy macsó összetörte a szívüket, és vagy leszbik lettek, vagy addig vagdosták magukat amíg el nem véreztek.....
3/23 anonim válasza:
Az elsőnek nincs igaza. Én olyan fiú vagyok, akinek nem számít a külső. Engem még azok a lányok is elhajtanak, akiknek állításuk szerint szintén nem számít.
4/23 anonim válasza:
Akkor ezt most meg lehetne kérdezni fordítva is.. "Létezik még olyan srác aki nem a külsőre hajt?" :DD Mert ez fordítva is így van ;). De egyébként nem mondanám, hogy sok olyan lányt találnál akinek egyátalán nem számít. Mert számít a kinézet, csak valakinél kevésbé. 15/L
5/23 A kérdező kommentje:
#2 én is igy vagyok..de akiknek nem az első a külső azok már rég foglaltak..:/
2015. aug. 13. 21:35
6/23 anonim válasza:
Figyelj!!!! Kitartás, nem kell ezt gondolnod, gondold azt, hogy vannak ilyenek, csak keresni kell, keresd szorgalmasan, a sokadik elbukásod után is szedd össze magad, és keresd tovább, egész biztos vagyok benne, ha te is akarod, sikerülni fog..... 2-es voltam..
7/23 anonim válasza:
Kettőt biztosan ismerek:) A barátnőm és jömagam. Egyikünk barátja se kigyúrt, se tipikusan helyes vagy menő. Mi se sminkelünk (nem mintha normális mennyiségben rossz lenne az, csak én ahhoz túl lusta vagyok) Szóval vannak, csak úgy látszik kevesen...
8/23 A kérdező kommentje:
#7 irigyellek : én is ilyenre vágyok :)
2015. aug. 13. 21:44
9/23 anonim válasza:
Én azt a véleményt osztom, hogy külső megfog, belső megtart. Több csajt ismerek akiknek állításuk szerint "nem számít a külső", de amikor sor kerül ismerkedésre, bizony akkor kezd kiderülni, hogy ez se tetszik, meg az se... Viszont az ízlése nem mindenkinek egyforma, nem kell általánosítani. Biztos te is fogsz találni valakit, akinek tetszel, kívül-belül. Fiatal vagy, bőven van időd, nincs veszve semmi. :) 17/L
10/23 anonim válasza:
ez van... törődj bele, hogy csunya vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!