Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK, LÁNYOK! Szerintetek mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK, LÁNYOK! Szerintetek mit írjak neki?

Figyelt kérdés
van egy fiu akivel egy taborban voltunk ès nekem nagyon meg tetszett ,de sajnos nem tudtam a nevèt ès mivel szerencsère hoztam magammal èdessèget ezèrt kètlány akivel ugy egèsz jol összeismerkedtem azt mondták hogy megkèrdezik az edessègèrt cserèbe.Afiu èppen akkor focizott ès tènylegodamentek meg kèrdezni erre az összes fiu körülvette öket ès szintemindenki azt kèrdeze ki az a lányde abarátaim szerencsère nem árultak el semmit aztán a tábor utolsó estèjèn meg kèrdeztem a többieket hogy oda menyek-e hozzá ès megmondjam-e meg neki hogy èn kèrdeztem a nevèt, mert hát èn elèg szègyenlős vagyok ès monta egy lány hogy ha èn nem mèk oda hozzá ,akkor majd ö meg teszi ès oda ment hozzá ès meg monta neki hogy melyik lány kèrdezte a nevèt ès a fiu aztmonta hogy aranyos vagyok ès utana amikor vissza jött monta hogy ez nagyon jo jel ès hogy irjak rá facebookon is.Mikor haza èrtem az volt az első lèpèsem hogy be jelöltem , de nem jelölt vissza ès akkor rá irtam hogy en vok az a lány aki kerdezte a nevet es hogy mert nem jelol vissza es akkor azt irta nekem vissza hogy nem tudta elkèpzelni mièrt jelölgettem folyton ès persze vissza is jelölt ès akkor el keztünk utána normálisan beszèlgetni erre egyszer csak azt irta hogy most egy kicsit nem fog irni mert lolozik(az egy jatek)ès èn azt irtam vissza neki hogy nem baj majd máskor irok neki de azóta nem tudom mit irjak neki vagy hogy kezdjem el ujra a beszèlgetèst , de csk is kizárólag facebookon ,mert a fiu sajnos nem ide valosi Valami ötlet??? Kèrlek segítsetek
2015. aug. 12. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak annyit irj neki,hogy ha raer irjon, mert nem akarod zavarni a jatekban De nagyon szivesen beszelgetnel meg vele.

18/L

2015. aug. 12. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Én biztos nem adtam volna oda az édességet..
2015. aug. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!