Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra milyen magas az ideális pasi?
Figyelt kérdés
Én sajnos elég alacsony vagyok, csak 170cm, és kíváncsi lennék h vannak-e lányok akiknek bejönnek az alacsonyabb fiúk.2015. aug. 9. 23:21
12/20 anonim válasza:
én 165-168cm között vagyok (rég mértem) és nekem 180-185cm körül az ideális magassáb mert van egy akkora barátom és nagyon bírom(ő 15 lesz)és jó magas :D
12/L
13/20 anonim válasza:
En 15 éves vagyok es 172cm (L) es nekem az olyan pasik jönnek be akik magasabbak nálam.
14/20 anonim válasza:
Eredetileg 200+ mondtam volna, de nemrég rájöttem, hogy bátyám is annyi, és nyakam kitörik mikor felnézek rá.
Úgyhogy maradjunk 170-180-nál.
15/L, 160 cm.
15/20 anonim válasza:
180-185 cm. En 158cm vagyok.
13/L
16/20 anonim válasza:
de jó hogy én szinte beleesek minden lánynál a megfelelő magasság zónába a 185 cmmel :))
17/20 anonim válasza:
150 cm vagyok, nekem minden fiú magasnak számít :) azt mondom, hogy minimum 1 fejjel legyen magasabb nálam, dehát ez nem nehéz :D de lehet jóval magasabb is
19/20 anonim válasza:
Magasnak sem konnyu lenni,207cm vagyok 21 evesen a mostani csajom 178cm es folyton megfajdul a hatam:D
20/20 anonim válasza:
173-4cm vagyok, es 180 folott az idealis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!