Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva hívjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva hívjam el randizni?

Figyelt kérdés

Facebookon tegnap elkezdtem beszélgetni egy volt osztálytársam barátnőjével, mert megtetszett.

Nem sokat beszélgettünk, mert nem akartam rögtön az első napon totál rányomulni..

Ha mindennap ráírok, esetleg egy idő múlva majd ő ír rám, akkor kb mennyi időnek kéne eltelnie, hogy elhívjam élőbeli találkozásra?

Persze, ez függ attól, hogy mennyire kedveljük meg egymást, de mégis kb. mennyi az az idő amit illik kivárni?

Néhány nap? Vagy 1-2 hét? Illetve első alkalomra a mozi mennyire lenne gáz?

Tudom, hogy első alkalommal beszélgetni kell, de ha már előtt facebookon a legalapabb kérdések megvoltak, akkor igazából a mozi jó élmény lenne, nem? Utána meg elmennénk sétálni, ahol tudnánk beszélgetni is..

16/F vagyok, a lány 15 éves.

2015. aug. 9. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Most
2015. aug. 9. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy már most igent mondana egy idegennek.
2015. aug. 9. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha napi szinten beszéltek és kölcsönös a szimpátia akkor szerintem egy-két hét az jó. De az se baj ha az elején nem írsz rá naponta, hogy ne gondoljon nyomulósnak, akkor egy hónap.
2015. aug. 9. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne írj neki minden nap, inkább minden másnap. Én meg tudok hülyülni, hogyha valaki állandóan ír, még akkor is ha kedvelem az illetőt. És szerintem akkor hívd el találkozni, mikor úgy érzed. Mikor már ismeritek annyira egymást. Esetleg hogyha szimpatikus vagy neki, egy idő után érzed is majd rajta, hogy szeretne látni téged. Szóval csak, amikor olyan a kapcsolat.
2015. aug. 10. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!