Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felidegesítenek a mai 12-18 éves lányok?
Ha látok egy ilyen r*****ot, akkor azon elgondolkozom, hogy ezt mégis hogyan. A múltkor is, egy körülbelül 13 éves lány, egy olyan 20 éves sráccal mászkált, és nem, nem a bátyja volt, mivel a lány nem egyszer nyúlt a fiú nemi szervéhez. Mindezt a buszon. Szóval igen, vannak, akik idegesítenek. Szerencsére a sulimban csak kettő ilyen lány van, a többiek normálisak. (Arra szerintem már rá jöttetek, hogy én magamat is normálisnak tartom. :D) 14/L
2015. szept. 27. 09:19
Engem nem idegesitenek hanem egyszeruen ledobbentenek.. 11 eves gyrekek azon problemaznak hogy ilyen tusvonalat vagy amolyat huzzanak a szemuk kore es hogy milyen magassarku menne a haspoloszettukhoz.. En 14 eves vagyok es csak unnepekkor sminkelek de akkor is csak szempillaspiral es ennyi. Nem iszom nem cigizem meg vagyok elegedve a kulsommel anelkul hogy melydekoltazsos polot vennek fel es meg szuz is vagyok tudom hogy ez uramisten de ciki..ja varj megse az :D Szerintem nem kellene vegigrohanni az eleten es tobbnek kiadni magunkat mint amennyiek valojaban vagyunk es nem eloadni egy masik szemelyt a sajat testunkben. En elegge erosen ketelkedem abban hogy azok a 14 eves lanyok akik mar elvesztettek a szuzesseguket elveztek volna az altaluk nevezett egyuttletet.. Ezekre a dolgokra igenis megeri varni. Nekem most van egy baratom es nem tervezek vele lefekudni egyaltalan es o az elso fium is. Szerintem igenis ez a normalis :) Buszke vagyok arra aki vagyok es hogy nem valtoztatott at engem a korosztalyom :)
2015. nov. 17. 21:37
Es van az említett rosszgyerek-jogyerek-szülő háromszög mellett egy gyakori tipus, a srac, aki szemrebbenes nelkul kihasználja őket.
Jelentem a helyzet rendben van, konnyebb "csajozni", mint valaha. Azert a lanyomat majd megpróbálom rendben felnevelni, mert jogos a tema.
2015. nov. 18. 08:26
Nem, mert nem beszélek lányokkal!
2016. jan. 30. 14:09
Nem. Mert rengeteg a kivétel. Engem az állandó általánosítgatás idegesít.
Meg kell találni a normális embereket.
2016. jan. 30. 15:05
Semmi közöm hozzájuk. Szerencsére a baráti köröm normális emberekből áll, és azért nem csak ribi tinédzserekkel van megtömve a világ, így nem nagyon izgat az életmódjuk. Ha ők többnek, vagy boldogabbnak érzik magukat attól, hogy úgy viselkednek, ahogy, akkor gratulálok nekik, és sok szerencsét kívánok egy normális kapcsolat kialakításához ;)
(egyébként ha az utcán meglátok egy random 12-18 közötti lányt, az nem zavar vagy idegesít :D)
2016. jan. 30. 18:50
Miért foglalkozol más életével? Úgy éli az életét,ahogyan akarja. Nem te döntöd el,hogy hogyan éljen. Szerintem meg nevelés kérdése,hogy ki milyen gyerekként. Ez nem a gyerek hibája,hanem elsősorban a szülőké,az ő felelősségük az egész. Nem a tiniket kell hibáztatni,már ha ez probléma,hanem a szülőket.
2019. márc. 25. 16:13
Ami idegesít azzal egyszerűen nem foglalkozok. Így van ez nálam a 12-18 éves tinir#bancokkal is. Mióta lesz@rom őket nem idegesítenek.
2019. márc. 25. 16:25
Az önvagdosást úgy is megbánják egy idő után,mivel érzelmileg labilis embereket nem nagyon vesznek fel dolgozni. Főleg aki önmagára ártalmas. Sőt a társadalomba se tud majd emiatt beilleszkedni később. Én ha feszült vagyok,akkor sporttal levezetem,minthogy bántsam magamat.
2019. márc. 25. 16:42
Kapcsolódó kérdések: