Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen az álampasi?
először álom pasiról beszélünk tehát senki ne sértődjön meg ha túlzásba esnék :D
belső : vicces, céltudatos, határozott, kissé makacs , őszinte, figyelmes ( itt arra gondolok hogy nem a falnak beszélek hanem hozzá ) hűséges, mosolygós, türelmes és megértő és fogadjon el a hibáimmal együtt , ne legyen nyálasan romantikus, és ne legyen féltékeny sem és bízzon bennem . bármi baj van merje velem megosztani . ne nézzen le senkit. és családcentrikus
külső : 180 körüli ( max 185. ) , átlagos vagy annál nagyobb testalkatú ( tehát nem egy vékony alkat) , nem páwa, hanem egyedi stílusú, a szem és a haj mindegy :) ha borostás az se rossz pont, minimum 1 évvel idősebb de max. 5tel, ápolt.
+ ne cigizzen és ne legyen holt részeg ( azzal semmi baj ha iszik de ne legyen részeg) és ne drogozzon.
17L
Huhhhú. Vörös vagy fekete hajú, fekete szem (tudom hogy valószínüleg nem létezik, de a kedvemért igazán lehetne).
Sovány kb. Mint Andy Biersack és egy ici-picit kigyúrt.
Belsőre pedig legyen kaland vágyó és ne otthon üljön egész nap. Ha beszólnak neki ne megsértődjön hanem szóljon vissza. Legyen vicces és érdekelje a természetgyógyászat.
Nahh. Ha ezt én valaha megtalálom...
Akivel most vagyok^^
vicces, okos, értelmes, művelt, kedves, nem képmutató, mindig önmagát adja és ugyanazokat a dolgokat szeretjük, hasonlóképp vélekedünk a dolgokról és képes összeszedni ha túlságosan a fellegekben járok, meg akkor is, ha padlón vagyok:) 18 évesek vagyunk és a külső nem számít.
A parom, legalabbis nekem.
Tokeletes ellentetem, megis rengeteg dologban egyetertunk. O programozo en meg muvesz lelek vagyok tehat nalam az alompasi ert ahhoz amihez en nem, de megis van ram szuksege es ezt erezteti is. Legyen intelligens azt se banom ha okosabb nalam, lehessen vele komolyan beszelni ugyanakkor ne zavarja a csipkelodesem :D Viselje el a szarkazmust es a szokimondo oszinte stilust aki ezeket nem birja nalam nem lehetne alompasi. Legyen vicces, figyelmes, odaado es huseges,azert szeressen aki vagyok es az is kell,hogy kimutassa,hogy kellek neki (minden erteemben).
Kulsoleg magasabbnak kell lennie nalam (en 170cm vagyok a parom 189) A hajszin nem fontos, de lenyugoznek az egyedi tobbszinu szemek (pl a baratome kek meg zold es van benne egy pici halvanybarna szin is IMDOM!) Nem kell kigyurtnak lennie de azert ferjek el mellette egy 3 szemelyes kanapen :D
18/L 21=F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!