Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Sziasztok 15 éves srác vagyok 48kg-mmal.

Nincs rajtam zsír de most már egy kicsit erősödni akarok a hasamra.

Valaki tudna mondani egy jó edzés tervet ami kb. 21 nap alatt már azért látszódni fog.

Ha valaki tudna írni egy étrendet is annak örülnék.

(Azért írtam ide mert itt több ember nézi)

2015. aug. 9. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Na hát mivel nagyon vékony vagy, ezért az a 21 nap nem teljesen elérhetetlen, mert gondolom kb. 7-8% lehet a testzsírod. Lényeg, hogy max heti 2-3x hasazz. Reggelire egyél valami tojásfélét, délelőtt mondjuk 1-2 gyümölcsöt, délben rizst hússal, délután még egyél 2x pl ami maradt az ebédből, este meg egy tál párolt zöldséget.

Itt van egy edzésvideó, ez elég jó:

https://www.youtube.com/watch?v=fAFF6TpXKBc

2015. aug. 9. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. aug. 9. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
De miért csak hasra?
2015. aug. 9. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak Hasra akarok hanem kézre is de nem akarok súlyt emelni mert elég kicsi vagyok.. De ha van olyan tanácsod amibe nem kell súlyt emelni akkor azt is szívesen megcsinűálnám. 160cm vagyok
2015. aug. 9. 11:54
 5/8 anonim ***** válasza:
fekvőtámasz?
2015. aug. 9. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Street workout-oz az saját testsulyal edzés mindenre megy majdnem.

Az edzessorok fekvöből huzockodásból álnak javarészt

2015. aug. 9. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 vagyok egyél sok fehérjét csirkét halat de melete fogyasz rendesen vörös húsokat zöltséget gyümölcsöt mert ezek is fontosak. A tészta félékel vigyázz a szervezted cukornak bontja le és atól hini lehet
2015. aug. 9. 15:03
 8/8 A kérdező kommentje:

És az baj ha esténként kenyeret is eszek??::D

Ettem estére 2db répát reggel tojás ebdé rizs hússal késsőbb rizs hussal megint mjd mentem kondiba és este répa az baj ha kenyeret eszek mellé??:D...

2015. aug. 10. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!