Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ezt mondták akkor tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt mondták akkor tényleg ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy kis házibuliban a régi osztalytarsakkal és egyszer valaki bemondta hogy amelyik lány érdeklődik az utánam az nem normális..

Lehet vicc, lehet nem...

Eléggé önbizalomhiányos vagyok, de így nem is akarok barátnőt keresni ha tényleg ezt gondolják rólam.

Miért mondanak ilyet ha tudják hogy nincs önbizalmam?

Így nem nagyon bízom benne hogy nekem is lehet barátnőm mivel csak mások visszajelzéseiből tudom hogy igazából milyen vagyok..

16/f

2015. aug. 8. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Házibuliban valószínűleg részegek voltak, csak hülyéskedtek.

Egyébként meg ne hallgass rájuk, csak féltékenyek!

2015. aug. 8. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

miiii most a csaj nem normális, aki utánad érdeklődik vagy téged gondolnak nem normálisnak?

amúgy a srácok szokták egymást így hülyeségből csesztetni

2015. aug. 8. 22:01
 3/3 anonim válasza:
Ilyet nem szabad komolyan venni, csak csesztetés
2015. aug. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!