Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány "fiús"?
Figyelt kérdés
A fiús dolgok érdeklik. Pl. Videójáték, fegyverek, autók, sport ... Stb.
Mert mindenhol azt hallom, hogy visszataszító az ilyen személységű lány .Igaz ez? Meg azt is szokták mondani, hogy aki ilyen az nem nagyon talál magának párt, mert haverként tekintenek rá. Ez is igaz?
A válaszokat előre köszi! :)
2015. aug. 6. 22:09
1/11 anonim válasza:
Nem, nem zavar az amiket leírtál, legalábbis engem nem :)
17/f
2/11 anonim válasza:
szerintem az a gaz ha viselkedese olyan, egyebkent en mindigis olyan baratnot szerettem volna akivel lehetne videojatekon jatszani.
4/11 anonim válasza:
Nem. Viszont lányként viselkedjen és öltözködjön. Addig nem baj, amíg ezek iránt érdeklődik. Úgy végképp nem, hogy imádom a sportot.
5/11 anonim válasza:
Én teljesen bele lennék bolondulva ilyenbe.
17/f
6/11 anonim válasza:
Pont hogy az ilyen csajok a vonzóbbak az én barátnőm is ilyen és nem tudok nélküle meglenni. Látom benne a barátnőt és a barátot is. Jobban el lehet vele szórakozni mint egy pláza cicával aki végig rángat 20 bolton és mindegyikben meg állunk egy orára mert nem tud dönteni két fülbevaló között.
8/11 anonim válasza:
Nem rossz, de azért öltözködésben, viselkedésben legyenek lányos vonásai. Az csak jó, ha van ennyivel is közös téma.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát mondtátok az öltözködést... Farmerek és fekete cicanadrágból és trikókból pólókból.
Egyszerű ,mintás, feliratos pólók/trikók. Cipő általában Supra. Bár Nike közül is egy kettő, de most nem márkára akarod pontosítani ,hanem stílus. Az meg a Supra, Supra stílusú. :D
2015. aug. 7. 00:30
10/11 anonim válasza:
szerintem bőven versenyképes lány vagy, nincs gáz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!