Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a reális lépés ebben az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a reális lépés ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van egy srác az életemben, igazából a legjobb brátom.

Mindig volt közöttünk nagy vonzalom, sosem történt semmi, de 1x-2x elejtette csak halkan, hogy mekkora szenvedély van közöttünk. Sokszor említette, hogy sok olyan tulajdonságom van, ami neki fontos egy kapcsolatban, és az nyukájához is szokott hasonlítani, akit imád.

Tavaly egy évre külföldre ment, én az indulása előtt elmondtam, hogy többet szeretnék. Azt mondta nem,legyünk barátok. Én utána nem erőltettem semmit, de ő keresett végig, amíg külföldön volt, nagyon szoros napi kapcsolattá alakult (szorosabbá mint volt), nagy bizalom, stb. stb. Az egy év alatt egyszer jött haza, akkor részegen azt mondta, hogy régen szerelmes belém.

Azóta hazajött, de csak rövid időre, mert kierült, hogy anyagi okok miatt másik városba kell költöznie, munkát kell szereznie. Ismét felhoztam a lehetne több témát,de nemet mondott megint, nagy dráma lett belőle, azt mondta, nem akar bántani. Kb. 1 hónapos szenvedés után megint ugyanúgy beszélünk, mint előtte.

Ő viszont 2 hete összejött egy lánnyal. Azt mondta, nem szerelmes belé, de most így döntött, ez tűnt jónak. Egyébként pont ott szeretne munkát, ahol a lány dolgozik, ez kicsit furcsa nekem. Rákérdeztem, hogy van-e köze hozzá, de csak összevissza beszélt.

Én is ismerekedem egy sráccal, meséltem is neki, de nagyon szűkszavúan reagátl nem is kérdezi.

Egyébként az anyagi gondja kicit megoldhatatlan, próbáltunk keresni, de a szülővárosban (ahol én is vagyok) valószínűleg nem találna munkát, vagy csak kevés pénzért.

Mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 6. 15:18
 1/2 anonim ***** válasza:
többedjére rakod fel a kérdést. jelentve.
2015. aug. 6. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a meló miatt jött össze azzal a lánnyal. És azért nem kérdezősködött a srácról, mert rosszul eshetett neki. És úgy gondolom, hogy a távolság miatt nem akart veled összejönni. Meg ha ritkán láthatnátok egymást, az egyik félnek sem lenne jó.
2015. aug. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!