Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy fiúnak van egy porsche-ja?
Figyelt kérdés
2015. aug. 6. 11:24
11/14 A kérdező kommentje:
Tivadaar ? nm nem az vagyok az ki ?
2015. aug. 6. 14:53
12/14 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy van-e, de ha menőzik vele az már zavar. Főleg ha a gazdag apuci pénzéből van, úgy hogy az illető még semmit sem tett le az asztalra. Na az ilyen kifejezetten zavar.
13/14 anonim válasza:
én akarok venni és tervezem, hogy csajozzak is vele, igen kell és nem csak azért mert csajozós kocsi hanem mert olyan technikai felépítése van, hogy azt érzem, hogy egyedi és kész.
14/14 anonim válasza:
Van az a sorozat hogy, kaliforgia, a fasinak is porscheja van, nem egy gazdag muksó csak egyszerűen szereti és kész.
nem nézik le, nem irigykednek annyira, nincs gazdag genyozás, igaz az amerika. de szerintem ha tetszik valamelyik autó ami azért 30 milla alatt van akkor meg lehet venni minden további nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!